Pentru a avea pe masa, in seara de Revelion, un meniu traditional romanesc, o familie cu patru persoane va scoate din buzunar 2,4 milioane de lei. Se poate si mai ieftin decit atit, dar meniul pe care vi-l prezentam noi este unul mai mult decit complet, cu mai multe feluri de mincare, bautura, fructe, dulciuri si chiar lozuri. Aperitivul costa aproximativ 400.000 lei si contine salam, sunca, cremvusti, cascaval, brinza, rosii, ardei gras, masline, oua umplute cu pate si icre. Tot pentru aperitiv veti mai cheltui alti 400.000 lei, ca sa faceti salata boef si racitura. Cum racitura nu poate fi facuta doar pentru 4 portii, cheltuiala noastra a fost mai mare de patru portii, dar din ea veti mai avea si dupa Revelion. Dupa aperitiv urmeaza friptura, pentru care veti face cumparaturi in valoare de 450.000 lei si veti servi carne de porc, cirnaciori, cartofi si castraveti murati. Alti 250.000 lei ii veti folosi pentru a face sarmale, ce nu trebuie sa lipseasca din meniul de Revelion al romanilor. Dupa atita mincare trebuie sa va racoriti cu niste fructe (banane, portocale si kiwi) in valoare de 150.000 lei si sa va indulciti cu un tort si un cozonac, de 250.000 lei. Nu am uitat nici bautura (cognac, vin, suc, apa minerala si sampanie), pentru care veti mai cheltui alti 400.000 lei. Pentru noaptea de Revelion sa cumparati si niste lozuri, de 100.000 lei, ca sa vedeti ce va asteapta in 2006. Noi ne dorim ca toate lozurile dumneavoastra sa fie cistigatoare, sa aveti astfel un an mai bogat, dar sa aveti parte si de sanatate, ca sa va puteti bucura de toate realizarile din Noul An. La Multi Ani, braileni! La Multi Ani, Braila!
O masa de Revelion acasa, pentru patru persoane, costa 2,4 milioane de lei
Pentru a avea pe masa, in seara de Revelion, un meniu traditional romanesc, o familie cu patru persoane va scoate din buzunar 2,4 milioane de lei. Se poate si mai ieftin decit atit, dar meniul pe care vi-l prezentam noi este unul mai mult decit complet, cu mai multe feluri de mincare, bautura, fructe, dulciuri si chiar lozuri. Aperitivul costa aproximativ 400.000 lei si contine salam, sunca, cremvusti, cascaval, brinza, rosii, ardei gras, masline, oua umplute cu pate si icre. Tot pentru aperitiv veti mai cheltui alti 400.000 lei, ca sa faceti salata boef si racitura. Cum racitura nu poate fi facuta doar pentru 4 portii, cheltuiala noastra a fost mai mare de patru portii, dar din ea veti mai avea si dupa Revelion. Dupa aperitiv urmeaza friptura, pentru care veti face cumparaturi in valoare de 450.000 lei si veti servi carne de porc, cirnaciori, cartofi si castraveti murati. Alti 250.000 lei ii veti folosi pentru a face sarmale, ce nu trebuie sa lipseasca din meniul de Revelion al romanilor. Dupa atita mincare trebuie sa va racoriti cu niste fructe (banane, portocale si kiwi) in valoare de 150.000 lei si sa va indulciti cu un tort si un cozonac, de 250.000 lei. Nu am uitat nici bautura (cognac, vin, suc, apa minerala si sampanie), pentru care veti mai cheltui alti 400.000 lei. Pentru noaptea de Revelion sa cumparati si niste lozuri, de 100.000 lei, ca sa vedeti ce va asteapta in 2006. Noi ne dorim ca toate lozurile dumneavoastra sa fie cistigatoare, sa aveti astfel un an mai bogat, dar sa aveti parte si de sanatate, ca sa va puteti bucura de toate realizarile din Noul An. La Multi Ani, braileni! La Multi Ani, Braila!