Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O caricatura drept profet

Ma, stiti care-i treaba? N-am auzit sa existe vreo porunca, a 11-a sau tinspea, care sa spuna "Sa nu profet!". De asta nu-i inteleg deloc pe musulmanii aia carora le-a casunat pe ambasadele Danemarcei si Norvegiei din Siria sau de-aiurea. Mare smecherie ca Mahomed ala a fost desenat intr-un ziar despre care nu auzise nimeni pina saptamina trecuta cu un turban de cap, iar in loc de mot avea facut un fitil de bomba! Sincer, aceasta caricatura mi se pare slaba. Io, unul, n-as fi publicat-o, nu pentru ca riscam sa-mi pun toti musulmanii in cap, ci pentru ca n-are haz. Dar in cazul de fata vorbim despre niste cetateni nordici care, se stie, si-au amanetat demult simtul umorului si fac numai poante rasuflate. Faza nasoala este ca lumea sta sa sara in aer, ca sa zic asa, din cauza musulmanilor care adora sa mearga cu rucsacul in spate. Si va asigur ca in acei rucsaci nu au sendvisuri cu cascaval de la Hochland si nici praz verde de la Caracal.
Io, daca eram in locul musulmanilor, as fi actionat altfel. Adica aplicam Legea Talionului: "Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte si caricatura pentru caricatura". Ti-ai batut tu, danezule, joc de profetu' nostru si i-ai pus pe cap o bomba?, apai ia de colea si tu un desen misto cu un viking care-i face sex oral unui bizon. Sa te vad atunci, bai danezule, cum ti se pare aceasta nevinovata caricatura. Si am ales exemplul cu "sexul oral in padure", pentru ca in Scandinavia aia fac tot soiul de orgii sexuale. Stiti cu totii ca Suedia e patria filmelor porno, iar in Danemarca s-au legalizat de mult casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Ei, iar eu, daca eram musulman, faceam misto de chestiile astea, asa cum a facut si ziaristul ala danez caterinca pe marginea faptului ca unora dintre noi, slujitori ai lui Allah, ne cam place sa dam cu bomba-n populatie. In nici un caz nu ma apucam sa dau foc pe la ambasade. Pai, cum ar veni ca Bunea Stancu, pe care io l-am caricaturizat cu subiect si predicat in regula pina s-a plictisit tot "Scormonitoru", sa vina sa ne dea foc la redactie? Era chiar mirlan daca facea chestia asta. Vedeti, de asta zic ca nu se cade sa se umfle muschii pe altii din cauza unei banale caricaturi sau a unei fraze spusa la hoha! Si mai lasati-ma naibii in pace ca "incepe al III-lea Razboi Mondial", ca acum va dau la ziar, bai caricaturi de oameni ce sinteti!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii