Mergi la conţinutul principal

Noul director adjunct al Scolii "F. Neagu" este prof. Stefan Aftodor

Ieri a fost ultima zi de concurs pentru posturile de director adjunct, iar rezultatele au fost multumitoare. Din sase profesori a picat unul singur.
La Scoala "Fanus Neagu" s-au inscris doi profesori pentru postul de director adjunct si au promovat amindoi, Stefan Aftodor - 93,75 puncte si Marilena Meirosu - 91,5 puncte. Postul va fi ocupat de profesorul Stefan Aftodor, pentru ca a avut un punctaj mai mare. La Scoala nr. 22 director adjunct va fi profesoara Elena Matetovici, care a promovat examenul cu 100,5 puncte, la scoala din Chiscani director adjunct va fi Varvara Voicu - 110,75 puncte, iar la scoala Mircea Voda va fi director adjunct Lenuta Fuior - 90,25 puncte. Postul de director adjunct de la Scoala "Mihai Viteazul" a ramas neocupat, pentru ca prof. Marian Carp nu a reusit sa obtina peste 90 de puncte si a picat examenul.
"Aceste punctaje mari obtinute de candidatii pentru posturile din mediul rural sper sa-i mobilizeze si pe altii sa se inscrie la concursul din aprilie", a spus prof. Adrian Simion, inspectorul responsabil cu managementul scolar.
De curind, au fost numite cu delegatie pe postul de director doua cadre didactice, acolo unde la concurs nu a promovat nimeni, iar delegatiile directorilor expirasera. Au fost in aceasta situatie Liceul "Mihail Sebastian", unde este director acum prof. Daniela Dima si Scoala "Ecaterina Teodoroiu", unde a fost numit pe post profesorul de matematica Nicu Carnaru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro