Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A nimerit cORBUL Braila, daramite Cibu

Bietul Cibu. Cum a fost el turnat la Securitate, cum a fost el tradat chiar de cei care-i erau aproape, de prieteni, de amici, de cei cu care impartea frateste avantajele regimului de trista amintire. Iacata ca dupa zeci de ani petrecuti ca tovaras de nadejde, Cibu pozeaza acum in victima, sub numele de cod "Corbul". Vine si ne spune cum el, alias "Corbul" din dosar, a fost pirit ca nu a vrut sa ia nu's ce kil de ulei din strainatate sau ca nu tragea apa la veceu. Poate vrea sa-i oferim si un umar pe care sa plinga. Domnu' Cibu, sorry, da' n-avem!
Sa trecem insa peste aceste turnatorii continue si sa poposim nitel asupra unei declaratii facute de Cibu cu privire la ce obisnuia sa faca Cibu prin strainataturi. Ei bine, primarul si-a vazut dosarul la CNSAS, iar acolo a dat peste o declaratie a turnatorului sau de serviciu, declaratie pe care 'dumnealui a recitat-o si ziaristilor. Ascultati ce spunea piricioasa mica a lui Cibu despre actualul primar: "Nu am dovezi clare in acest sens, dar se pare ca lui Cibu ii plac femeile". Observati cit de subtil a fost tipul? Caci omu' afirma ca lui Cibu s-ar putea sa-i placa femeile, dar ca nu are dovezi in acest sens. Iar daca nu are dovezi in acest sens inseamna ca Cibu era foarte rar vazut in prezenta femeilor. Ma, nu-i cazul sa-l acuz acum pe actualul primar ca ar fi avut inca dinainte de '89 vederi atit de liberale incit sa prefere compania barbatilor. Si stiti de ce? Pentru ca, iacata, Primaria este de genul feminin, iar Cibu nici ca mai vrea sa se dea plecat de la bratul ei. Asa ca treaba aia cu "barbatii" nu sta in picioare. Nu, nici capra nu sta, nu va mai hliziti acolo in spate, ca sa zic asa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii