Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Munteanu crede ca locul ocupat in clasament de "U" Cluj nu reflecta realitatea

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, considera ca Universitatea Cluj, adversara din meciul urmator al echipei sale, ocupa un loc in clasament - 17, penultimul - care nu reflecta realitatea, fiind convins ca numai nesansa i-a privat pe elevii lui Adrian Falub de rezultate mai bune.
"Jocul cu Universitatea Cluj va fi unul extrem de greu pentru ca intilnim o echipa care are mare nevoie de puncte. Eu cred ca pozitia ocupata in clasament de clujeni nu reflecta realitatea. Singurul motiv pentru care ei se afla acolo (n.r. - locul 17 in clasament) este nesansa din primele patru etape. Ei nu sint singurii care vor punctele. Imi doresc un meci bun si sa obtinem un rezultat pe masura", a spus Munteanu.
La rindul sau, Falub afirma ca o victorie in fata Vasluiului i-ar elibera pe propriii jucatori de tensiunea acumulata ca urmare a situatie in care se afla "sepcile rosii". "Avem nevoie de o victorie pentru a ne elibera de tensiune. Pina acum am inceput meciurile prost, dar am avut momente bune de fiecare data. Sper ca simbata sa incepem mai bine si sa jucam mai constant. Trebuie sa avem grija, pentru ca la FC Vaslui sunt jucatori periculosi", a spus Falub.
Universitatea Cluj - FC Vaslui, simbata, ora 18.00 (Telesport)
Meci in premiera in Liga I.
Arbitri: Victor Berbecaru - Ionel Popa, Nicolae Meghesan - Teodora Albon
Observator: Rodion Camataru, Mircea Dancu.
Universitatea Cluj, echipa probabila: 12. M. Tudor - 26. Olah, 2. Cordos, 30. Park, 4. M. Jovanovici - 5. Dolha, 21. Bolohan - 8. Sabo, 10. Goga, 22. V. Ghindaru - 9. N. Jovanovici.
Rezerve: 1. Szolomajer - 17. Suller, 3. Iodi, 6. Baciu, 19. G. Coman, 11. Negrean, 23. Suciu.
Absenti: A. Savu, Ungurusan (accidentati)
FC Vaslui, echipa probabila: 81. Haisan - 24. st. Apostol, 15. Buhus, 5. Mardare, 17. Balace - 7. D. Munteanu, 16. Sabou - 10. S. Frunza, 20. Ljubinkovici, 11. Ad. Gheorghiu - 19. Temwanjera.
Rezerve: 22. Puia, 6. L. Ivan, 21. Cotolan, 8. Zmeu, 2. Dobos, 4. Panait, 26. Bukvici.
Absenti: Buhaescu. R. Neagu (accidentati).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii