Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministerul Educatiei va modifica datele de desfasurare a olimpiadelor scolare

Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a solicitat in urma cu doua zile secretarului de stat pentru invatamint preuniversitar, Dumitru Matei, refacerea calendarului pentru faza nationala a olimpiadelor si concursurilor scolare din cauza ca profesorii si elevii participanti nu ar mai putea sa-si petreaca sarbatorile pascale in familie. Intr-un comunicat de presa s-a precizat ca s-a propus decalarea cu cel putin o zi a calendarului pentru ca se considera ca inadmisibil ca elevii si profesorii performanti care participa la aceasta ultima secventa a olimpiadelor scolare sa nu-si poata petrece sarbatorile pascale alaturi de familiile lor, fiind nevoiti din cauza unui program insuficient gindit, sa calatoreasca sau sa sustina probe de concurs.
In perioada 9 - 15 aprilie, urmau sa se desfasoare, in mai multe orase din tara, fazele nationale a multor olimpiade si concursuri scolare, in care sint angrenati peste 10.000 de elevi. Au fost programate sa inceapa din 9 aprilie, si este posibil sa fie decalate fazele nationale ale olimpiadelor de: limba ucraineana materna - Caransebes, limbile rusa si croata materna la Resita, limba germana si rusa moderna la Ploiesti, matematica la Pitesti, fizica la Hunedoara, biologie la Alba Iulia, informatica la Cluj si istorie la Craiova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii