Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Vasile, din Slobozia, este noul campion national de tineret la go

La Campionatele Nationale de go pentru tineret, ce s-au desfasurat la Braila in week end-ul trecut, au participat 16 sportivi din Bucuresti, Slobozia, Craiova si din orasul organizator.
Competitia a cuprins un turneu principal si unul secundar la care au participat jucatori sub 9 kyu.
In concursul principal au participat noua fosti campioni nationali de juniori, iar pentru titlu s-au luptat trei jucatori, George Ghetu (2 dan), Marius Danila (2 dan), ambii din Braila si Mihai Vasile din Slobozia.
Cistig de cauza a avut in cele din urma tinarul jucator de numai 15 ani din Slobozia, Mihai Vasile, care a cistigat toate partidele in timp ce Ghetu si Danila au ocupat locurile doi si respectiv trei.
O surpriza placuta a furnizat Theodor Toma, un jucator de numai 9 ani care a reusit sa invinga doi adversari de nivel "dan", iar traseul bun pe care l-a parcurs i-a permis sa ocupe in final locul al patrulea in turneul principal.
In turneul secundar, podiumul a fost ocupat de gazde: 1. Leonard Bianu, 2. George Ivan, 3. Georgica Radu.
"A fost un turneu puternic si plin de surprize. Lupta a fost strinsa, iar victoria i-a revenit pina la urma unui jucator de numai 15 ani care a reusit sa invinga adversari cu virste de peste 20 de ani, pe propriul lor teren", a declarat presedintele Federatiei Romane de Go, Iulian Toma.
Peste o saptamina, la Turnu-Severin, se va desfasura Campionatul National de go pe echipe, pentru seniori, competitie la care va fi prezenta si echipa braileana, formata din Iulian Toma, Gheorghe Ghetu, Dan Iugulescu si Marius Danila, care este campioana nationala en titre. Tot atunci se va desfasura si Adunarea Generala a federatiei de specialitate pe a carei ordine de zi figureaza si alegerea noului presedinte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii