Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masuri disciplinare in lotul formatiei brailene de handbal feminin

In week-end-ul trecut, HC Dunarea a sustinut cel de-al doilea turneu de pregatire din aceasta perioada, la Brasov, alaturi de echipa gazda, Rulmentul, lidera la zi a Ligii Nationale feminine, CSM Cetate Deva si HCM Roman.
Nici de aceasta data formatia braileana nu a reusit sa obtina o victorie in cele trei partide disputate, pe undeva din motive obiective, deoarece toate cele trei adversare au jucat in efectiv complet spre deosebire de HC Dunarea care a evoluat cu rezervele.
Profesoara Alexandrina Soare a considerat ca rezultatele sint bune tinind cont de diferenta valorica dintre echipa braileana si celelalte trei formatii. Pe de alta parte a declarat ca este nemultumita de modul si mentalitatea cu care elevele sale au abordat partidele si ca in cel mai scurt timp se vor lua masuri radicale impotriva acelor jucatoare care nu dau dovada de profesionalism si de devotament pentru culorile clubului: "Faptul ca am pierdut, vineri dimineata, la patru goluri si dupa-amiaza la cinci goluri partidele cu CSM Cetate Deva si respectiv Rulmentul Brasov si tot la cinci goluri meciul cu HCM Roman nu ar trebui considerat o problema. Insa jucatoarele care nu prea au evoluat in campionat nu au lasat nici un moment impresia ca doresc sa fructifice sansa ivita. M-a suparat modul unora de a aborda aceste partide si cu siguranta in aceasta saptamina vom lua masuri drastice in privinta a trei-patru jucatoare".
La Brasov, HC Dunarea a evoluat in urmatoarea formula: Goldic
si Vasile, utilizati fiecare cite o repriza, Craciun, Moroianu, Ruscior, Radovici, Lupu, Arbunea. Au mai jucat Bobe si Hirtopeanu.
Cu toate ca sint refacute aproape complet, Patru si Asandei au fost menajate.

Masuri radicale la nivelul lotului HC Dunarea

Faptul ca atit in turneul de la Galati, cit si in cel de la Brasov cel putin patru jucatoare din lotul formatiei HC Dunarea nu au confirmat asteptarile, a determinat-o pe antrenoarea Alexandrina Soare sa se gindeasca la solutii. Desi nu a confirmat nici una dintre ipoteze, se pare ca Bobe, Andrei, Hirtopeanu si Arbunea ar putea parasi cit de curind gruparea braileana.
"Daca Moroianu, desi accidentata si Lupu, o tinara de doar 16 ani, au facut totusi eforturi si au reusit si momente bune de joc, alte jucatoare m-au dezamagit. O masura deja am luat prin faptul ca la turneul de la Brasov nu am mai luat-o pe Horobet si acest lucru ar trebui sa-i dea de gindit. Trebuie luate masuri pentru ca unele jucatoare au doar pretentii financiare, iar in teren fac figuratie", a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Sursa citata a lasat sa se inteleaga faptul ca gruparea braileana poarta tratative cu patru jucatoare, iar daca acestea se vor finaliza, ele vor avea drept de joc inca de la partida cu Rulmentul Brasov, programata pentru data de 7 ianuarie: "Sintem in tratative cu citeva handbaliste si in functie de ceea ce vom reusi sa transferam, vom decide si cine va pleca".
In aceasta saptamina, HC Dunarea va continua programul obisnuit de antrenamente, urmind ca, in perioada 27-28 decembrie, sa sustina o dubla partida de verificare, la Braila, cu HCM Roman.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii