Mergi la conţinutul principal

Masa negocierilor salariale: laminoristii au plusat, urmeaza patronatul

Conducerea organizatiei sindicale din cadrul societatii "Laminorul" a anuntat ca asteapta pozitia oficiala a presedintelui Consiliului de Administratie a firmei in ceea ce priveste termenii in care s-a incheiat procesul verbal de negociere a celui mai important capitol din Contractul Colectiv de Munca pe unitate: salarizare. "Noi am facut adresa catre presedintele CA care are cuvintul final in problema negocierilor pe care noi le consideram incheiate. De asemenea asteptam sa-si exprime si pozitia cu privire la acordarea tichetelor de masa asa cum ne-am inteles prin acordul social semnat in cadrul procesului de privatizare", ne-a declarat liderul Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca, adaugind ca o intrevedere cu presedintele CA ar urma sa aiba loc in cursul acestei zile.
Reamintim ca, la mijlocul acestei luni, sindicatul a anuntat ca s-au finalizat negocierile privind capitolul salarizare si ca rezultatul a fost trimis spre avizare presedintelui CA al firmei. In urma acestor negocieri, membrii comisiei constituite special pentru discutarea acestui subiect, au convenit acordarea unei majorari de 15% incepind cu aceasta luna, precum si acordarea de indexari trimestriale care ar duce la un salariu mediu net pe unitate de circa 700 de lei noi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro