Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Majoritatea incendiilor din Grecia sint sub control

Majoritatea incendiilor erau, duminica, in curs de a fi controlate, cu exceptia celor din Peloponez, in timp ce premierul elen si-a manifestat fermitatea de a reforma institutiile statului cu doar doua saptamini inainte de alegerile legislative, relateaza AFP.
Bilantul incendiilor declansate la 24 august in Peloponez a crescut, duminica, la 64 de victime in urma decesului unui pacient care a suferit arsuri grave pe insula Eubeea, situata la nord-est de Atena.
Pompierii greci erau, duminica dimineata, implicati in continuare in eforturile de stingere a incendiilor care devastau muntele Parnon din provincia Laconia, asistati de patru avioane speciale si un elicopter.
Alte doua avioane si trei elicopetere incercau sa stinga focarele active din Arcadia si Messenia, regiuni din centrul peninsulei Peloponez, aflate insa sub control.
Alte trei fronturi care avansau de noua zile in centrul si sudul insulei Eubeea au fost "partial controlate".
Serviciile meteorologice au anuntat o scadere sensibila a temperaturii, de la 40 la 32 de grade in regiunea Atica din jurul capitalei elene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii