Skip to main content

Locuitorii din Marna au din nou apa calda

Rubrica de fata are menirea de a asigura un dialog direct intre
cititori si reprezentantii principalelor institutii publice. In cadrul
acestei rubrici, cititorii isi pot exprima opiniile in legatura cu diverse
probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Cititorii sint rugati
sa foloseasca un limbaj decent si sa nu aduca acuzatii nefondate.
Redactorul de serviciu raspunde apelurilor dumneavoastra la tel.
61.10.53, intre orele 9.00-17.00.

Locatarii blocurilor din cartierul Marna s-au plins ca de citeva saptamini nu au apa calda din cauza ca in zona se efectueaza lucrari la reteaua de termoficare. "De aproape o luna de zile avem conditii ca in epoca de piatra: doar apa rece, fara apa calda si fara caldura. Muncitorii care vin aici sa faca lucrarile abia daca plimba doua tevi si obosesc, iar ritmul de lucru este de viteza melcului. Nu se mai poate asa! Pai vine frigul! Deja afara este mai racoare si vrem caldura in apartamente, dar nu avem cum pentru ca lucrarile sint in derulare. Am sunat la furnizorul de caldura si ne-a spus ca lucrarile sint aproape gata, dar nu ni se pare ca lucrurile ar sta asa", se pling locatarii celor 10 blocuri din apropierea autogarii.
Conducerea SC "CET", operatorul local de termoficare, a explicat ca lucrarile in zona au fost demarate la inceputul lunii octombrie si se inscriu intr-un proiect investitional cu finantare de la bugetul de stat. "In primul rind lucrarile nu sint executate de salariatii nostri, ci de angajatii unei firme din Buzau, care a cistigat la licitatie acest contract. Revenind la problema apei calde, deja 7 blocuri dintre cele 10 primesc din nou apa calda, iar celelalte 3 vor intra in regim normal, cel mai sigur, saptamina viitoare si modernizarile efectuate acolo se vor vedea in calitatea serviciilor pe care le oferim consumatorilor din zona", ne-a declarat Ionel Patrascu, directorul general al SC "CET". (Dragos G. TUDOSE)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu