Mergi la conţinutul principal

LilMotion Dance School, pe podiumul competiţiilor internaţionale

• este vorba despre Campionatul Hip Hop International România şi Danube Dance Fest • la primul concurs dansatorii de la LiL au ocupat un loc I şi un loc II, în timp ce la Danube Dance Fest au obţinut trei premii I şi două premii II

 

Din nou la înălţime! Şcoala de dans LiL Motion a participat pe 17 noiembrie la două competiţii importante, reuşind să impresioneze juraţii cu dansurile atent pregătite de coregrafa Liliana Stan, care este şi managerul şcolii.

Primul concurs la care a participat a fost Campionatul Hip Hop International România, prestigioasa competiţie având loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Cu această ocazie s-au stabilit şi reprezentanţii care, în luna august a anului viitor, vor putea face parte din delegaţia României care va concura la campionatul mondial din Phoenix, SUA. LiL Motion Dance School a participat cu trei trupe în concurs: LiL Attitude la “Juniori”, New LiL Style la “Varsity” şi LiL Family la “Megacrew”. În total, 26 de copii frumoşi şi ambiţioşi, pregătiţi să facă show şi să urce pe podium. Astfel, trupa New LiL a devenit vicecampioana României la categoria “Varsity”. La categoria “Megacrew” cei de la LiL Family au obţinut premiul III, iar la juniori cei de la “LiL Attitude” s-au clasat pe un onorabil loc 6. Iar bilanţul reuşitelor nu se opreşte aici pentru că prin premiile obţinute cei de la LiL Motion pot ajunge, din nou, la finala mondială din Statele Unite.

Acest concurs ne dă posibilitatea să reprezentăm România la World Hip Hop Dance Championship în Phoenix, Arizona. Acum începe greul pentru că vom avea nevoie de sponsorizare pentru a reuşi să facem această deplasare”, ne-a declarat coregraful Liliana Stan.

Dansatorii care visează să evolueze pe scena World Hip Hop Dance Championship sunt: Laura Tudose, Ionuţ Belu, Bianca Perianu, Ana-Maria Dudulea, Eduard Iatropol, Mădălina Tănase, Andreea Bujor, Irina Oae, Adriana Pislaru, Maya Vieru, Maria Oprişan, Andrei Buturcă, Ştefan Arbunea, Ela Tau, Elena Dobrica, Melania Radu, Daniela Balaban, Geanina Bandarica, Giulia Petrof, Eliza Tofan, Denisa Surugiu, Ilaria Pîrlog, Daria Neagu, Anastasia Dobre, Anastasia Terente şi David Tuderascu.

Cea de-a doua competiţie desfăşurată weekendul acesta a fost Danube Dance Fest, care a avut loc la Sala Sporturilor din Galaţi. Şcoala de dans LiL Motion

a participat la această competiţie cu grupul MiniLiL, format din Clara Nichifor,  Daria Dobrilă, Maria Nistor, Alexandra Roşca şi Daria Marin. La categoria “dans contemporan, 7-9 ani” au obţinut locul 1, la “solo open show, 4-6 ani” Daria Marin a obţinut tot un loc 1, iar la “solo open show, 7-9 ani” Clara Nichifor s-a clasat şi ea pe primul loc. Alte două premii II au fost câştigate de Daria Dobrilă - “solo contemporan, 7-9 ani” şi Maria Nistor - “solo open show”, 10-12 ani.

“Mulţumesc părinţilor de la hip hop şi contemporan pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea copiilor”, a transmis Liliana Stan, coregraful şi managerul şcolii de dans LiL Motion Dance School.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro