Mergi la conţinutul principal

La Braila functioneaza de minune alianta PNL-PSD

Daca Alianta PNL-PD nu functioneaza la Braila, alianta PNL-PSD merge bine, si cei doi lideri judeteni au o comunicare permanenta. O recunoaste seful PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, potrivit caruia si el, si liderul liberal Constantin Cibu isi dau toata silinta sa colaboreze "in interesul cetatenilor".
"Noi, PSD, am avut intotdeauna o relatie normala cu PNL, cel putin cu unii dintre ei, daca nu cu majoritatea, si incercam sa cream o majoritate in interesul cetatenilor, la Braila. De altfel, am avut o discutie cu domnul Cibu pe aceasta tema, si noi oricum am sustinut intotdeauna proiectele care erau in interesul cetatenilor la Primarie si incercam in continuare sa gasim solutiile cele mai bune atit in Consiliul Local Municipal, cit si in Consiliul Judetean".
Buna intelegere dintre cei doi nu a fost umbrita nici macar de schimbul dur de replici dintre Stancu si Cibu, pe tema unei posibile infruntari pentru viitorul mandat la Primaria municipiului, cind liderul PSD a spus ca primarul Cibu are "flucturatii mintale", iar acesta, la rindul lui, l-a facut "gnom necioplit care nu are cei 7 ani de la gradinita din Tichilesti". Stancu catalogheza aceste iesiri drept niste glume: "Eu intotdeauna m-am inteles foarte bine cu domnul Cibu. Ceea ce a spus el despre mine nu are nici o legatura, astea sint niste glume pe care le gustati mai mult dumneavoastra decit altii. Am fost si sintem chiar foarte buni prieteni, nu avem nimic de impartit, mai ales ca sintem doua administratii care trebuie sa faca treaba pentru comunitate. Sigur ca la o gluma i-am raspuns si eu cu o gluma, nu?".
Faptul ca la modul neoficial exista o Alianta PNL - PSD este confirmat si de primarul Constantin Cibu. Acesta ne-a declarat ieri ca, atit timp cit consilierii PSD au inteles ca sint in slujba cetatenilor si sint printre putinii cu care poate colabora in cadrul CLM, nu vede de ce nu ar recunoaste acest lucru. Cit priveste relatia edilului sef cu consilierii PD, acesta a declarat, din nou, ca atit timp cit acestia au propriile lor planuri privind administratia locala, care nu concorda cu ideile primarului si nici cu nevoile cetatenilor, s-a convins de mult ca nu poate lucra cu ei: "La modul neoficial s-ar putea spune ca exista o alianta intre PNL si PSD. E si normal, odata ce consilierii PSD au inteles care e rolul lor in consiliu. Ma impac bine cu ei. In ceea ce priveste relatia mea cu Stancu, noi chiar sintem prieteni. Ne cunoastem de mult timp si intr-adevar el a facut niste glume, si eu am raspuns la ele. Dinsul nu a inteles in prima instanta, dar dupa aia a inteles. Deci nu avem probleme unul cu celalalt".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro