Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kitch cine a fost la nunta lu' Irinel

Era si cazul ca o televiziune din Romania sa transmita o nunta in direct. Dupa ce OTV a rupt gura tirgului dind pe post inmormintari live, iata ca B1TV s-a deplasat cu camere de luat vederi si operatori in regula la evenimente ceva mai vesele.
Asadar, ghijoiul de Irinel Columbeanu si-a insurat averea estimata la vreo 75 de milioane de dolari. Sint curios sa vad cit timp o sa-i ia Monicai Gabor pina cind va reusi sa teleporteze jumatate din avutia consortului in contul propriu si personal. Sincer, m-as bucura sa-l lase cu izmenele gaurite pe Columbeanu. Macar asa as avea certitudinea ca jumatate din banii insusiti de Irinel de la Bancorex (un credit neperformant de 9 milioane de dolari care nu a mai fost rambursat niciodata) s-au intors la popor, chit ca-i vorba doar despre o singura persoana si aia abia iesita de pe bancile liceului.
Ca multi dintre voi, si eu am participat, in calitate de neinvitat, la nunta columbenilor. Cum, nu m-ati vazut? Eu am stat in sufragerie si am servit doua beri reci pina spre miezul noptii. Voi unde ati fost asezati? Aaaa, pe partea dreapta, spre usa aia care dadea in hol? Pai din cauza asta nu ne-am gasit, bre. Stiti ce m-a surprins? L-am auzit pe Irinel Columbeanu spunind ca, la nunta lui, tinuta va fi obligatorie de tot. Adica un frac, un smocking acolo, ceva de firma, bre. Iar eu am avut tupeul fantastic sa ma prezint la nunta lui in pantaloni scurti si in slapi din plastic, dintr-aia cu o singura ata care intra intre degetul mare de la picior si degetul de linga degetul mare de la picior. Cum v-am zis, am baut, am si mincat ceva, iar de dansat n-am dansat pentru simplul motiv ca pina pe la 12 noaptea nu s-au pus decit niste valsuri obosite. Macar de-ar fi fost mixate de vreun DJ priceput. Dupa miezul noptii am hotarit sa ma uschesc. La mine in dormitor. Nu de alta, dar m-am gindit ca aia o sa ma puna sa dau si darul, chestie care pe mine, personal, ma deranjeaza la toate nuntile la care sint prezent.
A doua zi am citit in ziare cronici de la aceasta nunta. Toti au zis ca a fost misto, ca a fost ca-n povesti. Aiurea, mint ziaristii astia de nu ti mai intoarce mireasa furata. Deci nu este adevarat. A fost o nunta ca oricare alta. Ete-na, daca mirii au avut un ditamai tortul de 20 de kilograme, trebuie sa le ridicam statuie? Vedeti-va de treaba, nunti ca asta au fost si o sa mai fie. Sa vedeti cind o sa ma insor eu ce eveniment o sa iasa. Ce ziceti voi? Ca n-o sa-mi permit eu sa fac o nunta in halul asta? Deci vreau sa va spun ca simbata seara, cum stateam eu asa la masa, martor la nunta columbenilor, o duduie invitata in studio la B1TV a cuvintat exact asa: "Cei care privesc acum la televizor imagini de la nunta familiei Columbeanu nu trebuie sa fie invidiosi sau sa injure, ca uite citi bani au astia, ca eu de ce nu am s.a.m.d. Cit de saraci ar fi ei acum, acesti oameni ar trebui sa se gindeasca cum sa faca si ei o nunta la fel ca asta. Nu sa spuna ca vreau si eu o nunta ca asta, ci TREBUIE sa pot sa-mi fac si eu o nunta ca asta". Eu am luat in serios aceste vorbe si, la miezul noptii de sambata, mi-am promis ca am sa-mi fac o nunta MACAR ca asta. Asta inseamna ca eu sa am macar 60 de ani, nevasta-mea sa ia Capacitatea, iar la nunta sa invit nu unul, ci doua posturi tv: CNN si Al-Jazeera! Sa-mi fie intr-un ceas bun!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii