Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii i-au linistit cu amenzi pe brailenii certati cu legea

In timpul actiunilor preventive desfasurate cu prilejul Sarbatorilor Pascale, jandarmii braileni s-au confruntat cu o serie de incidente neplacute pentru care au aplicat 16 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.750 lei si alte 15 avertismente. De asemenea, jandarmii au intervenit pentru destramarea a noua grupuri de tineri care aveau un comportament neadecvat si au constatat opt infractiuni de amenintare, distrugere, furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, fapte ce vor fi pedepsite conform legii.
"Ca urmare a apelului telefonic primit la numarul de telefon 956, care ne sesiza faptul ca in apropierea unei scoli generale din cartierul Brailita o persoana de sex masculin a fost agresata de un grup de tineri, un echipaj de jandarmi s-a deplasat in timp util in zona indicata. Aici jandarmii au stabilit faptul ca elevul Valentin C. l-a amenintat pe inginerul care se ocupa cu renovarea scolii si i-a rupt geaca din piele in valoare de 200 lei. In tot acest timp, cel in cauza a fost insotit de alti doi tineri, care au fost sanctionati contraventional. Pentru fapta sa, jandarmii i-au intocmit tinarului in cauza actele necesare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savirsirii infractiunilor de amenintare si distrugere", ne-a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, capitan Iulian Timofei.
Precizam ca, in perioada Sarbatorilor Pascale, peste 100 de jandarmi au executat actiuni de ordine publica in zona cartierelor din orasul Braila, in zona Parcului Monument, in statiunea Lacu Sarat si pe Faleza Dunarii. In aceeasi perioada, jandarmii au asigurat ordinea publica in zona lacaselor de cult din municipiul Braila, cit si din localitatile Tirlele Filiu si Bertesti, unde au avut loc slujbe religioase cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii