Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interventia in forta a lui Ion Gigi i-a readus pe braileni cu picioarele pe pamint

Simbata, Dacia s-a deplasat la Focsani pentru a disputa un meci amical cu formatia locala CSM, in care sa mai verifice citiva jucatori sositi in probe.
Prima repriza a fost una anosta, fara actiuni cursive sau suturi pe spatiul portii. Dupa pauza insa jocul s-a animat. Gazdele au avut primul atac si, dupa o actiune pe partea dreapta, Popa a sutat din marginea careului si Iliuciuc a scos in extremis de la radacina barei.
In minutul 48, portarul brailean a avut din nou o interventie salvatoare, reusind sa devieze in corner mingea sutata de la 5-6 metri de Popa.
Daca pauza nu a schimbat nimic in evolutia jucatorilor Daciei, in schimb apostrofarile venite din partea antrenorului Ion Gigi adresate jucatorilor sai dupa cele doua "sarje" ale CSM-ului i-a scos pe braileni din letargie.
Feizula a dat in minutul 55 startul ofensivei oaspetilor insa mingea sutata de el din marginea careului mare a sters transversala portii aparate de Ivanciu.
Dupa numai doua minute, lansat in careu de Feizula, Ungureanu a sutat de la 8 metri si de data aceasta Ivanciu a avut un reflex salvator.
Dominarea Daciei s-a concretizat in minutul 62. Ungureanu a pornit in slalom pe partea dreapta, a centrat in fata portii si, de la marginea careului de 6 metri, din pozitie centrala, Feizula a reluat in dreapta lui Ivanciu, deschizind scorul.
Patru minute mai tirziu putea fi 2-0 pentru oaspeti insa Ungureanu a reluat pe linga vinclu mingea centrata perfect de Ghioca de pe partea dreapta.
Scorul final, 0-2, a fost stabilit in minutul 82 de catre Ungureanu, coautor fiind Tudorel Pelin care a sutat violent de la 25 de metri, portarul focsenean nu a avut o alta varianta decit aceea de a respinge mingea in fata si, pe faza, Ungureanu a marcat.
Dacia a mai atacat o data periculos careul advers, dar Feizula nu a reusit sa concretizeze, reluind prea slab, de la 7-8 metri, mingea primita de la Ghioca.
Echipele de start au fost:
CSM Focsani: Ivanciu - Nechifor, Gurguiatu, Craciun, Chivu - Alexandrescu , Feraru, Sararu, Toader - S. Popa, Predoiu.
Dacia: Iliuciuc - Olenic, Posteuca, Calin, Maciuca - Girleanu, Macarie, Ochia, Sandru - Covaci, Feizula. Au mai jucat: Pelin, Zagan, Cristofan, Burghelea, Coman, Ghioca, Ungureanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii