Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Holograf și Loredana, vedetele Zilelor Brăilei 2021

* primarul Marian Dragomir a prezentat, astăzi, programul Zilelor Brăilei, în perioada 11 - 15 august * pe scena de pe Faleză, sâmbătă va concerta trupa Taxi și Holograf, iar duminică Randi, Loredana, urmați de show-uri de artificii și lasere * duminică dimineață, vor avea loc evenimentele dedicate Zilei Marinei Române * potrivit edilului-șef, nu va exista limită de participanți

 

 

 

 

Primăria a anunțat, astăzi, programul complet dedicat Zilelor Brăilei, precum și numele artiștilor care vor urca pe scena de pe Faleza Dunării în perioada 11-15 august. Astfel, sâmbătă, 14 august, de la ora 19:00, pe scenă va urca Trupa Nord, urmată de Antic, Magdalena Duțu, TAXI și binecunoscuta trupă Holograf, care va concerta de la ora 22:00. Duminică, 15 august, de la ora 19:40, vor performa pe rând: Maria Ciocan, Jampa, Randi, iar Loredana va închide show-ul, tot de la ora 22:00. După concerte va urma și un show de artificii și lasere. Ar mai trebui subliniat că vor exista concerte și pentru iubitorii altor genuri de muzică. Un exemplu ar fi chiar, vineri, pe 13 august, când Grădina Publică va găzdui concertul Arya Band Quartet de la ora 20:30, urmat de cel al trupei The Nightlosers. Potrivit primarului Marian Dragomir, la evenimentele de dedicate Zilelor Brăilei nu va exista limită de participanți. Edilul-șef a mai anunțat că pe lângă căsuțele meșterilor populari de pe Faleză, vor exista și rulote cu produse alimentare, însă nu vor mai fi permise terasele unde, de regulă, se consumau mici și fripturi, pentru a fi evitate situațiile de supraaglomerare a zonei. Ca în fiecare an, brăilenii se vor putea bucura, printre altele, și de spectacole de muzică populară, teatre dedicate celor mici, concursuri de șah, dar și festivitățile ocazionate de Ziua Marinei Române.

 

Cum a fost structurat programul Zilelor Brăilei

 

Miercuri, 11 august, vor avea loc o serie de evenimente interesante: La CNIPT Brăila se va desfășura un concurs de șah (ora 11:00), de la 18:30 spectacole de teatru pentru copii în Grădina Publică și în Parcul Monument, precum și spectacolul folcloric ”Lină Chiralină” pe Faleza Dunării de la ora 19:00.

Joi, 12 august, rețeta se va repeta, doar că vor fi mai multe spectacole de teatru, două în Grădina Publică (la ora 11:30 și 18:30), alte două în Parcul Monument la aceleași ore, după care, un concus de biciclete, trotinete și role la ora 19:15, precum și proiecția unui film de animație ABIFF la ora 21:00. Pe Faleză, de la ora 19:00 - Spectacolul folcloric ”Lină Chiralină”.

Vineri, 13 august, continuă concursurile de șah de dimineață, în Grădina Publică va avea loc un concert de promenadă - Asociația Culturală ”Voces Concordiae” de la ora 10:00, de asemenea spectacole de teatru pentru copii pe parcursul zilei și la ora 20:30 - Jazz and Blues în the Park - The Nightlosers și Arya Band Quartet. În Parcul Monument la fel ca în celelalte zile se vor pune în scenă spectacole de teatru pentru copii dimineața și seara, iar la ora 21:00 - Caravana Filmului Românesc ”Codin”. Pe Faleza Dunării va continua Spectacolul Folcloric ”Lină Chiralină”, la ora 19:00. Și tot la aceeași oră, la Brăila Mall va avea loc Parada Portului Popular (Bariera Călărașilor - Calea Călărașilor - Piața Independenței - Faleza Dunării).

Sâmbătă, 14 august, la Brăila Mall, de la ora 18:00 se va juca teatru pentru copii de la 18:30 brăilenii se vor putea delecta cu parada mașinilor de epocă. În Parcul Monument, de la 11:00 va avea loc un spectacol de teatru pentru copii, la 13:00 concert de promenadă - Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, la 15:00 - Concurs Național de Karting, la 18:30 alt spectacol de teatru pentru copii și la 21:00 Caravana Filmului Românesc - ”Titan Vals”. Spectacole de teatru pentru copii vor fi și în Grădina Publică la 11:30 și la 18:00. Pe Faleza Dunării, la ora 10:00 va fi ”Ziua Poților Deschise” - prezentarea navelor, armamentului și tehnice din dotare a Flotilei Fluviale, vizitarea navelor militare; un concuse de șah, iar de la 18:00 concerte. Ansamblul ”Parnassos” al comunității elene din Brăila, Grupul vocal ”Nuferii albi” din Jurilovca de la 18:30, Trupa Nord la 19:00, Trupa Antic la 19:30, la 20:00 va urma prezentarea echipei de handbal HC Dunărea, la 20:30 - concert Magdalena Duțu, la 21:00 concertul trupei Taxi și la 22:00, cap de afiș, trupa Holograf.

Duminică, 15 august, brăilenii vor putea participa la ora 09:00 în Parcul Monument la Concursul Național de Karting, la 11:30 la teatru pentru copii, la 21:00 la Caravana filmului românesc. În Grădina Publică, de la 11:30 se va juca ”Cântăreții din Bremen” - teatru pentru copii. La Primărie, începând cu ora 10:00 va avea loc expoziția mașinilor de epocă. La ora 18:00 premierea concusului de șah Brăila - oraș cu salcâmi. La ora 20:00 retragerea cu torțe - muzica militară a Garnizoanei Brăilă și Flotila Fluvială. Pe Faleza Dunării, de la 10:00 va avea loc sărbătorirea Zilei Marinei Române (intonarea imnului, parada navelor), iar după ora 18:00 vor urma spectacole. Mai exact, la 18:30 va urca pe scenă Valentina Enea, la 18:40 Ansmablul de dansuri populare ”Pandelașul”, la 19:10 Ansamblurile ”Pandora Junior” și ”Pandora” ale Asociației Culturale Filo-Elene ”Eleftheria” Brăila. De la ora 19:40 va concerta Maria Ciocan, de la 20:00 Jampa Orchestra, la ora 21:00 va urca pe scenă, Randi, iar la ora 22:00 va concerta Loredana. De la 22:35 seara va fi încheiată cu un show de artificii și lasere.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii