Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea sustine partide de verificare cu HCF Piatra Neamt si HCM Roman

In programul de pregatire al formatiei de handbal feminin HC Dunarea sint cuprinse in cea de a doua jumatate a acestei saptamini cite o dubla intilnire cu HCF Piatra Neamt si HCM Roman.
Astazi dupa-amiaza, de la ora 18.00, in sala Liceului cu Program Sportiv, HC Dunarea va intilni in meci tur divizionara A, HCF Piatra Neamt, partida revansa urmind a se disputa joi dimineata de la ora 10.00. Dupa turneul din week-end-ul trecut, profesoara Alexandrina Soare le-a bagat in sedinta pe jucatoare si inaintea antrenamentului de luni dimineata au fost discutate si analizate greselile pe care le-a facut fiecare.
"Ma asteptam la o astfel de reactie din partea lor. Nu este insa un capat de tara ca nu am repetat evolutiile de la Galati, noi sintem abia la inceputul perioadei de crestere de forma, al carei apogeu trebuie sa-l atingem la inceputul turului. Bineinteles ca le-am admonestat si cred ca nu vor mai repeta greselile facute", a declarat ieri Alexandrina Soare.
In dubla partida cu HCF Piatra Neamt, tehniciana braileana va urmari cresterea valorica a jocului de ansamblu a echipei. "Noi avem de pus la punct citeva detalii in faza de aparare, in care vom miza numai pe formula de baza. Pentru faza de atac vor surveni de fiecare data cite doua schimbari. Pe parcursul acestor meciuri se va hotari probabil si cine va fi titularul postului de inter dreapta", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Vineri dupa-amiaza si simbata dimineata, HC Dunarea va sustine tot in sala LPS-ului un dublu test, cu HCM Roman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii