Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea pleaca la Sighisoara

Aseara HC Dunarea a incheiat perioada de pregatire de la Braila si astazi dimineata la ora 8.00 a plecat spre Sighisoara. Jucatoarele brailene vor lua masa de prinz in jurul orei 14.00 la Brasov dupa care vor continua drumul spre Sighisoara, unde, dupa amiaza vor efectua un antrenament.
"In mare am incheiat pregatirile pentru jocul de simbata. Luni am avut un antrenament, marti si miercuri cite doua. Am vizionat si citeva meciuri ale viitoarei noastre adversare, iar la sedintele de pregatire am cautast sa repetam citeva scheme pentru a contracara jocul Zalaului. La Sighisoara am aranjat sa mai efectuam inca un antrenament le Centrul de excelenta, unde sa mai facem ceva retusuri. Sper ca totul sa se deruleze conform planului nostru" a declarat Teodor Ciochia, antrenorul secund al HC Dunarea.
Sursa citata a tinut sa precizeze ca in ciuda faptului ca jucatoarele echipei HC Zalau se afla intr-o crestere de forma, brailencele merg la victorie in acest meci.
"Adversara noastra are citeva jucatoare bune insa valoric, HC Dunarea este superioara. Ne-am propus o serie de trei jocuri fara infringere si trebuie sa cistigam la Zalau pentru a ne indeplini obiectivul pentru aceasta perioada" a mai adaugat Teodor Ciochia.
Vineri, dimineata, lotul echipei HC Dunarea va pleca spre Zalau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii