Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a fost la trei minute de o remiza

Echipa lui Marian Stavarache s-a dus cu lectia invatata la Bucuresti si conform evolutiei din prima repriza ar fi trebuit sa acumuleze cel putin un punct in acest joc.
AS Viitorul s-a asezat bine in aparare, a tinut jocul departe de propriul careu, dar a si initiat citeva actiuni periculoase de contraatac, una dintre ele, incheiata cu o centrare perfecta a lui Bratosin, fiind finalizata de Cosmin Dobre in minutul 35. Pina in acest minut portarul oaspetilor a avut destula activitate datorita numeroaselor centrari in careul sau, dar ajutat de o aparare sigura, a reusit sa dea incredere echipei sale.
Mijlocasii coordonati de Vioreanu au creat citeva momente de superioritate in jumatatea adversa, dar nu au mai reusit sa gaseasca solutiile ideale pentru cele doua virfuri.
In repriza a doua, Inter Gaz a insistat mai mult si la doar patru minute de la reluare a reusit sa restabileasca egalitatea.
Jocul s-a echilibrat apoi si parea ca se indreapta catre o remiza echitabila numai ca, in minutul 87, la o centrare banala in careul oaspetilor, Dima si Bogdan s-au invitat reciproc la minge si gazdele au marcat golul victoriei.
Pe finalul partidei, jucatorii din Insuratei au cerut un penalty insa acesta nu a fost acordat si bucurestenii au reusit sa se impuna la limita.
"Nu pot sa spun ca nu ne-am jucat sansele in acest meci, dar nu am avut aceeasi concentrare pe tot parcursul partidei si acest lucru ne-a costat. Am condus ostilitatile in prima repriza, dar gazdele au profitat de cele doua greseli ale noastre si au intors rezultatul. Nu comentez niciodata arbitrajul si de aceea nu pot sa ma pronunt asupra fazei incriminate de o parte dintre jucatorii nostri. Daca arbitrul nu ne-a acordat acel penalty, inseamna ca nu a fost", a declarat la finalul meciului Marian Stavarache.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii