Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivaluri de muzica usoara pentru copii

Copiii si tinerii care au reale calitati vocale si scenice pot face dovada talentului lor in festivalurile nationale pentru copii. In perioada 18 - 21 mai se desfasoara cea de-a XXV-a editie a Festivalului National de muzica usoara pentru copii "Ursuletul de aur" Baia Mare. Acesta va avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Baia Mare. In competitie vor intra 200 de interpreti cu virsta intre 5 si 17 ani, grupati pe trei sectiuni: formatii - clase primare, gimnaziale si de liceu, solisti acompaniati de formatii - clase primare, gimnaziu si liceu; sectiunea negative - solisti prescolari, primar, gimnaziu si liceu; sectiunea negative - grupuri vocale (duet, trio, cvartet) adresate elevilor din clasele primare, gimnaziale si de liceu. Vor fi acordate cite 10 premii I, II, III si mentiuni, cistigatorii fiind rasplatiti cu premii in bani, plachete, cupe si diplome. Pentru preselectie, concurentii trebuie sa trimita pina pe 15 martie, la Palatul Copiilor Baia Mare, doua piese pozitiv inregistrate pe CD, insotite de fisele de concurs completate, poza color bust in format jpg si chitanta de achitare prin mandat postal a taxei de jurizare si corespondenta, in valoare de 15 lei noi. Plicurile vor fi adresate coordonatoarei proiectului, Doina Benti, adresa: Str. Petrofi 8 - Baia Mare, cod 430165, judetul Maramures. Rezultatul preselectiei va fi facut cunoscut incepind cu 10 aprilie, pe site-ul www.isjmm.ro. Interpretii care au fost selectati vor trimite, pina la 1 mai 2006, negativul piesei cu care intra in concurs.
Tot Palatul Copiilor Baia Mare organizeaza, in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, cea de-a patra editie a Festivalului National de Muzica Usoara "Delfinul de aur" Navodari 2006. Acesta se va desfasura in perioada 6 - 9 iulie, la Teatrul de vara "Delfinul" din Tabara Sind Romania Navodari. Pentru ca solistii sa acumuleze experienta de concurs, preselectia se va face in cadrul festivalului "Ursuletul de aur". In cursa pentru Trofeul "Delfinul de aur" vor intra 50 de interpreti din intreaga tara, dintre care: 10 solisti prescolari, 15 solisti clasele I - III, 15 solisti clasele IV - VI si 10 solisti clasele VII - VIII, precum si 150 de copii din ansambluri coregrafice, grupuri vocale de acompaniament. Solistii vor fi acompaniati de negative inregistrate pe suport CD sau DAT. Piesele in prima auditie participa automat la sectiunea creatie, muzica si textul trebuie sa fie adecvate virstei interpretului. Se vor acorda si trei premii de compozitie. Concurentul care va obtine nota maxima, indiferent de categoria de virsta, va obtine trofeul festivalului, in valoare de 10 milioane lei vechi. Cistigatorii premiilor I, II, III si mentiune vor primi premii in bani, delfinasi din aur, cupe si diplome, care sa le recunoasca talentul si munca sustinuta de care au dat dovada.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii