Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Elevii Liceului ”Hariclea Darclee”, expoziție la Iași

• este vorba despre Expoziția Națională a Liceelor de Artă “Sustenabilitatea și Promovarea Domeniului Artistic” sub patronajul Universității Naționale de Artă ”George Enescu” • profesorii coordonatori, Maricica și Sorinel Cârstiuc, sunt mândri de elevii care au reprezentat liceul de Artă din Brăila

 

Zilele trecute a avut loc la Iași Expoziția Națională a Liceelor de Artă “Sustenabilitatea și Promovarea Domeniului Artistic” sub patronajul Universității Naționale de Artă ”George Enescu” unde Brăila a fost reprezentată de elevii liceului de Artă ”Hariclea Darclee”. Scopul acestui proiect a fost de a pregăti elevii de liceu pentru tranziția către studiile superioare în domeniul artistic. Participarea la această expoziție și workshop le-a permis elevilor să-și dezvolte atât abilitățile tehnice, cât și capacitatea de a gândi critic și creativ. Procesul a fost unul intens, elevii descoperind nu doar provocările și exigențele academice, dar și bucuria și satisfacția care vin odată cu realizarea unor lucrări de artă.

”Suntem mândri de realizările lor și încrezători că această experiență le-a oferit o bază solidă pentru viitoarele lor studii și cariere artistice. Elevii care au participat sunt: Nechifor Adina, Alexandru Maria, Bâcâin Marius, Culea Angel, Lică Andrei, Marin George Bogdan, Caragioiu Sabina, Vasile Maria Alexandra, Ghețu Cristina, Lepădatu Ana-Maria, Pisică Gabriela. Mulțumirile noastre se îndreaptă către Facultatea de Artă pentru găzduirea și susținerea acestei inițiative”, ne-au declarat profesorii coordonatori, Maricica și Sorinel Cârstiuc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro