Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa Clubului "Atari" este campioana nationala, in 2005, la GO

La ultima competitie de GO, din acest an, Campionatele Nationale de Go pe echipe, jucatorii clubului brailean "Atari" au reusit sa-si apere titlul de campioni.
Concursul de la Turnu Severin a reunit la aceasta editie sapte echipe din Slobozia, Bucuresti, Braila si din orasul organizator precum si doua echipe combinate formate din jucatori de la Cluj, Bistrita si Baia Mare.
Echipa braileana si-a aparat titlul de campioana nationala cistigind cu o singura exceptie toate rundele. Iulian Toma la prima masa, George Ghetu si Darius Constantin au cistigat toate cele cinci partide in timp ce Marius Danila a pierdut un singur meci.
Pentru cele doua finale cistigate in urma cu o luna, George Ghetu a trecut la categoria valorica de 3 DAN, iar Theodor Toma, care a jucat pentru o echipa formata din jucatori din mai multe orase a promovat la 3 KYU.
"Ma bucur ca am reusit sa ne aparam titlul national desi nu am putut alinia echipa standard si anume nu am putut conta pe serviciile lui Alexandru Caraivan, jucator care la vremea respectiva se afla in perioada evaluarilor scolare. Nu pot spune ca a fost un concurs puternic si nici bine organizat. Poate daca aceasta editie a nationalelor s-ar fi desfasurat la Bucuresti, concurenta ar fi fost mai numeroasa, dar si mai acerba" a declarat Iulian Toma componentul echipei campioane.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii