Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dupa 90 de minute si dupa prelungiri scorul era egal, 0-0

CF Braila a reusit sa obtina calificarea in faza urmatoare a competitiei, insa brailenii nu au lasat impresia ca infringerea la scor de la Giurgiu a fost o intimplare. Ei isi continua traseul in aceasta competitie numai datorita sansei.
Prima repriza a intilnirii de la Insuratei a avut doar patru actiuni periculoase, cite doua in fiecare careu, mai periculoase fiind insa cele ale formatiei gazda. Brailenii au sutat primii spre poarta, prin Caragea, insa mingea a trecut mult peste, iar gazdele au replicat printr-o actiune purtata de Vioreanu, incheiata cu o centrare in fata portii, insa Dobre nu a ajuns la timp la intilnirea cu mingea.
Lansat intr-o zona libera, la marginea careului mare, in minutul 16, Feizula a incercat sa tinteasca vinclul portii adverse, insa mingea a trecut la o palma de tinta.
Cea mai clara ocazie de gol a primei reprize a apartinut formatiei din Insuratei si s-a derulat in minutul 25. Vioreanu a executat foarte bine lovitura de colt acordata echipei Viitorul, fundasii centrali braileni s-au incurcat reciproc, dar nici Dobre nu s-a asteptat ca mingea sa ajunga la el si astfel Budur a ramas cu poarta neperforata.

Brailenii asediati in propriul careu

Aproape jumatate din partea a doua a partidei, formatia din Liga a III-a a fost la cirma jocului, si-a creat ocazii la poarta braileana, insa Dobre si Oprea nu au avut destula incredere in fortele proprii s-au poate acea experienta care sa le permita sa exploateze la maximum situatiile in care s-au aflat astfel ca scorul a ramas in continuare egal.
Trezita din somnolenta, CF Braila a incercat sa-si surprinda adversara prin suturi de la distanta, astfel ca in minutul 66, Macare, de la 20 de metri, a sutat foarte aproape de vinclu, iar doua minute mai tirziu, la o bilbiiala a apararii gazdelor, Calin a sutat in transversala.
De cite ori a fost in posesia mingei, atacantul de 37 de ani al echipei din Insuratei, Oprea, a creat panica in defensiva braileana si, daca nu ar fi fost deposedat in extremis de Calin, el ar fi ramas singur cu portarul Budur in minutul 74.
Ultima actiune din timpul regulamentar de joc a apartinut brailenilor. Ghioca a profitat de o nesincronizare intre portar si fundasii centrali ai gazdelor dar a sutat dintr-un unghi inchis, in plasa laterala.

Oprea si Bratosin au ratat cele mai clare situatii de gol in prelungiri

CF Braila a reclamat, in minutul 94, un penalty in careul gazdelor, insa arbitrul de centru a considerat ca in faza premergatoare Pelin a faultat, si a acordat lovitura libera pentru Viitorul. Doua minute mai tirziu, Olenic si Pelin au sarit la cap pentru a degaja un balon din fata portii lui Budur, iar Olenic in cadere si-a fracturat mina dreapta si a fost transportat de urgenta la Braila iar echipa sa, deoarece efectuase toate modificarile, a jucat in inferioritate numerica, din minutul 96.
CF Braila a beneficiat de o lovitura libera dar Sandru (min. 100) a trimis mingea pe linga incheietura barelor iar opt minute mai tirziu Buteseaca, singur cu portarul Sterica, a trimis cu capul exact in bratele acestuia.
In minutul 119. gazdele puteau da lovitura dar Oprea si Bratosin, in aceeasi faza nu au reusit sa-l invinga pe Budur si astfel s-a ajuns la "loteria" penalty-urilor.
Vioreanu a marcat pentru gazde, insa egalitatea s-a restabilit dupa executia lui Sandru. Cel de-al doilea jucator nominalizat sa execute o lovitura de departajare, Dobre, a sutat bine, insa mingea a lovit bara portii lui Budur si, pentru prima data, CF Braila a preluat conducerea gratie golului marcat de Buteseaca. Bratosin si Ghidarcea nu rateaza, insa sperantele gazdelor intr-o surpriza sint naruite de catre Oprea care nu reuseste sa-l invinga pe Budur.
Lovitura decisiva a fost transformata de Iulian Calin si astfel CF Braila s-a impus cu 4-2, insa jocul echipei fanion a orasului Braila este inca departe de ceea ce-si doresc suporterii.

Laurentiu Ivan si-a urmarit fostii colegi din tribuna

Alaturi de Alexandru Alexandru, oficialul oaspetilor, la partida a asistat si Laurentiu Ivan, jucatorul transferat in aceasta vara la FC Vaslui. Cum formatia vasluiana a renuntat la serviciile fundasului brailean, este posibil ca acesta sa revina la Braila, informatie care nu a fost insa confirmata de conducerea clubului.

"Am iesit cu fruntea sus din Cupa Romaniei" cosidera Marian Stavarache

La finalul partidei, conducerea nou promovatei in Liga a III-a, Viitorul Insuratei, era multumita de evolutia echipei chiar daca rezultatul nu i-a fost favorabil. Iar acest lucru a reiesit din declaratia antrenorului Marian Stavarache: "Sint foarte bucuros si pot spune ca am iesit cu fruntea sus din Cupa Romaniei. Ne-am fi dorit sa accedem in faza urmatoare, insa putem spune ca sansa nu a fost de partea noastra. Oricum, evolutia din acest meci a demonstrat ca nu intimplator am obtinut rezultatele de pina acum in campionat".

AS Viitorul: Sterica - Samuila, Paraschiv, G. Lazar, Clim - Stanciu, Vioreanu, Pislaru, Bratosin - Vicol (min. 52: Oprea), Dobre
Antrenor: Marian Stavarache
CF Braila: Budur - Ghidarcea, Pelin, Calin - Girleanu, Macare, Olenic, S. Matei (min. 65: Sandru), Caragea (min. 46: Ochia) - Feizula (min. 75: Ghioca), Buteseaca
Antrenor: Vasile Caciureac
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii