Mergi la conţinutul principal

Dumnezeu e sus și vede!

George Simion a umblat, duminică seară, prin București, protestând împotriva restricțiilor care urmau să intre în vigoare de luni. Înțeleg că nu l-au mai urmat decât vreo 50 de inși, chiar dacă România TV dădea imagini de la proteste mai vechi, încercând să-l facă și pe acesta să pară mai mare decât a fost în realitate. Cu alte cuvinte, încă o manipulare din lungul șir de manipulări și de știri false difuzate de acest post de televiziune de când a început pandemia și până în prezentul acesta de coșmar în care am ajuns să ne ducem existența. Un coșmar clocit de toți Simionii, Șoșocii și Bitmanii și alți asemenea care, din interese electorale sau pentru un ban în plus de la concerte, s-au urcat călare pe valul populismului, câștigându-și milioane de adepți din teoriile anti orice măsură luată pentru combaterea virusului. Mai întâi anti-mască și anti-distanțare socială, apoi anti-vaccin la greu. Stați să se omologheze un tratament împotriva Covid și vor fi și anti acela, dacă vor considera că asta ar putea să le aducă un plus de popularitate! Cu siguranță, Simion, Șoșoacă, Bitman și alții ca ei sunt doar vârful ieșit în evidență al unui război informațional purtat pe internet cu armate întregi de postaci anonimi suficient de bine coordonați din umbră încât să țină în corzi statul acesta impotent, condus de politicieni prea preocupați să se bată pe ciolan ca să mai poată vedea prăpastia nu doar sanitară ci și economică și socială spre care am început să alunecăm cu toții. Un război virtual, dar cu victime cât se poate de reale. Mii, zeci de mii de victime, oameni ajunși în secțiile ATI pentru că s-au lăsat convinși să nu poarte mască și să nu se vaccineze. Dar și oameni care poate au încercat să se protejeze, dar au fost infectați de alții ce au sfidat cu bună știință orice reguli de prevenție, pentru că au citit ei pe net că nu e niciun pericol și că totul e o mare manipulare.

Zeci de mii de morți și niciun vinovat! La cum stau lucrurile cu Justiția din România, greu de crezut că manipulatorii care au pus umărul la umplerea spitalelor sau politicienii care nu și-au făcut treaba vor fi trași vreodată la răspundere penală. Chiar dacă unii dintre ei vor fi puși sub urmărire, cu siguranță vor găsi o mulțime de chichițe avocățești ca să scape basma curată. Șoșoacă e avocată de meserie, are gura mare, știe să facă scandal, nu dă doi bani pe justiția oamenilor, mai ales că e parlamentar și se știe cu imunitate. Chiar și dacă e așa cum se aude, că ea era deja vacinată de luni de zile când urla pe la mitinguri că vaccinul te omoară, hrănindu-și orgoliul cu uralele miilor de aplaudaci care-i credeau balivernele! Unii dintre aplaudacii săi s-au trezit la realitate abia când s-au văzut cu masca de oxigen pe figură și, năpădiți de groază și regrete, au început să îndemne lumea să se vaccineze. Alți aplaudaci or fi și pierdut lupta cu virusul, chinuindu-se amarnic, până în ultima clipă, să mai prindă o gură de oxigen prin plămânii distruși. Iar dacă Șoșoacă și alții ca ea se fac vinovați de asemenea drame, nu ar trebui să răspundă pentru faptele lor? Cu siguranță vor răspunde, dacă nu aici, pe Pământ, măcar sus, în Cer, la cea mai dreaptă judecată. Judecata lui Dumnezeu! Pentru că El vede tot, știe tot și nicio chichiță avocățească nu funcționează în fața Sa. Dumnezeu privește în sufletul fiecăruia și știe exact cine are partea sa de vină pentru tot ce se întâmplă acum. Dacă pandemia și vaccinurile au fost inventate de Bill Gates și oculta mondială pentru a transforma puhoiul de oameni în sclavi planetari, Bill Gates și oculta vor plăti! Dacă, în schimb, pandemia a fost un accident al naturii, iar regulile sanitare și mai apoi vaccinul au reprezentat calea de a îndrepta răul făcut de acel accident, cei care au făcut tot posibilul, cu reavoință, să arunce în derizoriu aceste metode de salvare vor plăti și ei pentru fiecare viață pierdută, pentru fiecare suferință ce ar fi putut fi evitată! Dumnezeu e sus și vede!

EDITORIALUL reprezintă strict opinia autorului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu