Mergi la conţinutul principal

Doua parcari date in folosinta linga cinema "Bulevard"

Doua parcari nou-noute, cu suprafata totala de 2.000 metri patrati, si cu capacitatea de peste 100 autoturisme au fost date in folosinta, la jumatatea acestei saptamini, de-o parte si de alta a fostului cinematograf "Bulevard", pe Str. Plevna. Totodata, au fost reamenajate trotuarele, de jur imprejurul celor doua parcari, si pe linga blocurile invecinate, pe o suprafata totala de 600 mp. Construirea parcarilor a inceput in a doua decada a lunii mai si a avut ca termen de finalizare inceputul lui iunie. Lucrarile s-au prelungit cu circa doua saptamini din motive obiective, dupa cum explica Viorel Balcan, directorul "Drumuri si Poduri" Braila SA, firma care a primit contractul, in valoare de 35.000 lei, de la Primarie. "Sapaturile la fundatia parcarilor au fost mult ingreunate de ceea ce s-a gasit in subteran. Erau tot felul de obiective amplasate necorespunzator. De exemplu, a trebuit sa intervenim asupra unui canal termic si sa il coborim la o cota care sa ne permita realizarea fundatiei in conform proiectului", ne-a declarat directorul Balcan.
Locatarii blocurilor invecinate vor putea inchiria locuri personalizate in noile parcari, contra unei taxe de 16 lei pe luna. Directia de Administrare si Gospodarire Locala asteapta cereri in acest sens, iar de saptamina viitoare va incepe marcarea locurilor de parcare, personalizate cu numarul autovehiculului pentru care s-a platit chirie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu