Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A doua majorare de capital social la Celhart Donaris

Capitalul social al producatorului de hirtie si celuloza Celhart Donaris din Braila va fi majorat cu echivalentul in lei a 1,5 milioane euro, la peste 38 milioane lei, au decis, recent, actionarii companiei. Capitalul Celhart Donaris, in prezent de 32,87 milioane lei, a fost majorat in luna august cu 7,4 milioane lei.
Celhart a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de 16,9 milioane lei, in scadere cu aproape 50% fata de perioada similara a anului trecut, si pierderi de sase ori mai mari, respectiv de 2,4 milioane lei.
Investitiile companiei s-au dublat in primul semestru, la 8,6 milioane lei, fondurile fiind alocate pentru modernizare si achizitionarea de utilaje.
Celhart Donaris a raportat anul trecut pierderi de circa 3,3 milioane lei, dupa ce in 2004 a incheiat exercitiul financiar cu un profit de 500.000 lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut in 2005 cu 18%, ajungand la 60,2 milioane lei.
Actionarul majoritar al firmei este compania Ecopack, cu o participatie de 82,76%. Grupul Ecopack, care mai detine companiile Ecopack Ghimbav si Ecopaper Zarnesti, a preluat firma din Braila in 2004.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii