Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dindirica, Dindirica, cade-n fund si se ridica

Nu am sa ma aliniez in formatia celor care au sarit sa-l ciufuleasca pe Basescu, pentru ca s-a luat de reporterul ala de la Vintu TV, care are un nume hazliu, si anume Lucian Dindirica. Consider ca presedintele a stiut ce zice si ca a procedat foarte corect pentru el, familia si mandatele lui. Pai, ia ginditi-va cite sute de mii de voturi si-a tras Basescu de la pagubitii FNI, dupa ce a zis pe post ca S.O. Vintu este vinovatul moral de prabusirea acestui joc piramidal? Bravo, nea Traiane, te duce mintea sa faci din rahat bici si voturi din inundatii.
Da' stateam si ma gindeam cit de norocos a fost acest Dindirica. Pai, io scriu de ani de zile articole si tot un ilustru anonim am ramas. Nu a auzit nici gagica-mea de mine, ca sa zic asa. Pot sa scriu eu despre Cibu pina s-o transforma Primaria in bordel, caci numele meu nu va ajunge in prime-time la jurnalele tv. Sint frustrat, recunosc. Vreau si eu sa fiu celebru, sa dau autografe pe strada, sa ma fugareasca o armata de gagici isterizate sa ma atinga. Nu, bre, glumeam. Nu vreau decit sa stric si eu o intrebare si sa ajung mare. Mare ziarist. In '92, am ratat aceasta ocazie, pentru simplu motiv ca nu lucram in presa. Si chiar daca as fi lucrat, oricum nu eram la Constanta, acolo unde Ion Iliescu i s-a adresat unui reporter cu "Mai, animalule!" L-a facut celebru pe acel neica-nimeni. Acum, a venit rindul lui Basescu sa-l faca vedeta pe un scribalau din presa. Bun, da' pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni sa merg in Dolj si sa-l intreb pe Traienel de ce timp de sapte zile nu a calcat apa inundatiilor? Am impresia ca lumea are ceva cu mine. Vreau sa stiu si eu cind anume va face Basescu o noua criza de nervi si se va lua de viata ziaristilor, sa fiu prezent la fata locului. Imi dau seama ca sint din ce in ce mai mici sanse sa ajung celebru in presa. Nu am talentul de a ma incrunta precum CT Popescu, cat despre talentul lui Mircea Dinescu pot spune ca l-am mostenit cu acte-n regula, da' l-am vandut pe bautura. Am avut o sansa mare anul trecut, dar dobitocul de Omar Hayssam a ales sa-i rapeasca pe altii, de parca io nu dadeam bine la televizor cu cearceaful pus pe fata. Stiti ce ciuda mi-a fost cind i-am vazut pe cei trei jurnalisti pe aeroport, dind din miini in fata camerelor de luat vederi? Consider ca as fi facut o figura mai frumosa, daca as fi fost rapit, de exemplu, in locul lui Sorin Miscoci, ca si-asa nu a filmat nimic prin Irak.
Domnule presedinte, bai Basescule, vreau sa-ti atrag atentia ca in 2009 va fi pentru ultima oara cind te voi vota. Nu meriti, bai antialcoolicule! Vreau sa vii repede si degraba la Braila sa ma iei in biza. Hai sa facem si un mic scenariu, aranjament sau blat, depinde cum vrei sa-i spui. Deci tu vii la Braila, in vizita de lucru, eu apar linga matale si te intreb cind o sa o numesti pe Elena Udrea prim ministru. Iar tu o sa-mi zici asa: "Bai baiatule, o sa fac chestia asta cind, cu banii cistigati din articolele alea pe care le scrii tu la Scormonitoru', o sa-ti permiti sa-ti cumperi un Guvern, model 2004, asa cum am facut eu!". Deci, Basescule, ramine cum am stabilit, ok?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii