Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Deca si Luciliu Zaharia vor conduce la centru astazi partidele de la Bacau si Mogosoaia

In acest week-end, doi arbitri braileni, Gheorghe Negoita si Catalin Teodor, au fost desemnati ca asistenti la una dintre cele mai dificile partide din Liga a II-a, cea dintre Gaz Metan Medias si Apulum Alba Iulia. Formatia din Medias se afla pe locul al 15-lea si este intr-o sete avida de puncte pentru a iesi din zona retrogradarii, iar Apulum ocupa locul al 10-lea inaintea acestul joc.
Reprezentantii Comisiei Judetene de Arbitri din Braila au fost repartizati si la citeva meciuri din primele trei serii ale Ligii a III-a. Astfel, Luciliu Zaharia va conduce la centru partida de la Bacau dintre FCM II Bacau si Juventus Falticeni si tot in seria I Marcel Dragomir si Laurentiu Vrinceanu vor ofica ca asistenti la meciul de la Pascani dintre NGM Leonard si CSM Rm. Sarat.
In seria a II-a Vasile Priceputu este rezerva la partida Petrolul Ianca - Inter-Gaz Bucuresti de pe stadionul Stefan Vrabioru, iar Sorin Bratianu si Catalin Tincu vor arbitra la linie disputa de pe stadionul Electromagnetica unde se vor confrunta Rapid II Bucuresti si Petrolul Tirgoviste. Tot in seria a III-a Daniel Deca va conduce la centru intilnirea care se va derula la Centrul National de fotbal II de la Mogosoaia in care se vor intilni formatiile CS Buftea si Juventus Bucuresti. Simbata, Deca va fi rezerva la partida de pe stadionul Emil Alexandrescu care va opune echipele din primul esalon, Politehnica Iasi si Universitatea Craiova.
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Marin Petrescu, a fost desemnat ca observator la partida pe care Dinamo II o va sustine pe teren propriu in compania penultimei clasate din seria a II-a Phoenix Ulmu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii