Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Damian este timid si nu deschide gura, la subiectul "femei"

Consilierul Damian este foarte sensibil, cind e vorba despre femei in pozitii de conducere. Poate pentru ca, pe vremea cind era militian, nu prea se gasea asa ceva, in institutia pe care cu onoare o servea, asa incit a ramas pe principiul ca femeia trebuie sa serveasca doar la cratita si nu sa fie servita cu posturi de conducere, obtinute pe tava. Sau poate pentru ca atunci cind este intrebat de pozitii ale femeilor, fie ele superioare sau inferioare (pozitiile), se jeneaza sa se refere direct la preferintele personale, dintr-o discretie specifica barbatilor care au o anumita politica, atunci cind este vorba despre lucruri delicate, care pot compromite reprezentantele sexului frumos. In acest fel ne explicam accesul de minie al consilierului PSD care, intrebat de ziariste daca-i plac femeile in pozitii de conducere, a cerut ca presa sa se rezume la intrebari decente, la care un adevarat gentleman sa poata raspunde. Sa raspunda, fara a provoca vreun cutremur in familiile cunoscutilor si necunoscutilor, am zice noi. Mai mult, Damian a explicat, pe un ton ridicat, ca el nu este "hahalera", "golan", sau ordinar, ca sa accepte astfel de discutii, asa ca, daca avem chef de intimitati, sa mergem sa discutam cu primarul. Nu de alta, dar probabil ca al nostru consilier nu discuta chestiile astea decit intre patru ochi si intr-o alta pozitie decit stind pe scaun, la o masa, avind femeia pe partea cealalta a mesei.
Nu e vina noastra, insa, ca unele dintre femeile care sint in pozitii de conducere au o senzatie neplacuta, cind intra in curtea Primariei, si se simt tratate de sus, ca fiind in (o)pozitie. O astfel de femeie, viceprimarul Vasioiu, a declarat public ca primarului Cibu si viceprimarului Lucian Tilea nu le plac femeile in pozitii de conducere, asa cum nu le plac nici unora dintre consilieri. Auzind despre reprosurile ce i-au fost aduse, primarul Cibu s-a aratat multumit ca nu este acuzat ca-i plac barbatii, fie ei in pozitii de conducere sau nu, iar vicele Tilea a explicat ca nu-l intereseaza parerea si nici pozitiile pe care le ia doamna in cauza, in ceea ce-l priveste. Numai consilierului Damian i s-a parut ca intrebarile presei sint insinuante, si au intentia de a-l face sa-si dezvaluie preferintele intime - de parca ar fi vreun secret ca lui Damian ii plac femeile (si nu barbatii).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii