Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM-ul a avut cinci atleti pe podium la ultimul Grand Prix

In week-end-ul trecut atletii braileni au obtinut rezultate foarte bune la Grand Prix-ul atletic de sala de la Bucuresti, ultima verificare a lor inaintea Campionatelor Nationale pentru seniori si tineret ce vor avea loc la inceputul lunii februarie.
"In conditiile in care la Bucuresti au fost toate valorile de pe plan national, sint intr-adevar motive sa speram intr-o serie de succese notabile in sezonul atletic de sala. Toti sportivii nostri au obtinut rezultate bune si, de la inceputul lunii viitoare, ne vom lupta pentru medalii" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
La cel de al doilea Grand Prix pentru seniori, tineret si juniori I s-au facut clasamente generale nu pe categorii de virsta.
Leonard Gherghiceanu a fost cel mai rapid atlet senior in proba de 60 m timpul realizat de reprezentantul CSM-ului brailean fiind 6:79 secunde.
Un alt rezultat foarte bun l-a obtinut colegul sau de club Aurel Baciu, care a incheiat pe pozitia secunda cursa de 60 m garduri cu un nou record personal, 7:99 secunde.
Alti trei sportivi ai gruparii mentionate au incheiat probele la care au concurat pe locul al treilea, Ionel Roata la triplusalt cu o performanta de 15,12 m, junioara I Anamaria Ionita in proba de 400 m plat, timpul realizat de ea, 57:43 secunde, constituind un nou record personal si Anamaria Caragata la 60 m garduri.
Patru juniori I au realizat timpi buni in proba de 60 m garduri si au dreptul sa spere la medalii la categoria lor de virsta, Ionut Vlaicu (CSM-LPS) 8:51 secunde, locul saptelea, Alexandru Chiricuta (CSM) 8:55 secunde, locul al optulea, Paraschiv Eftimie (CSM-LPS) 8:59, locul al noualea, Marian Caliof (CSM-LPS) 8:83, locul al zecelea.
La aceeasi proba pe pozitia a unsprezecea s-a clasat tot un atlet brailean cu dubla legitimare, Ionut Mihalcea, sportiv care este inca junior II.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii