Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conflict in plina strada urmat de spargerea geamurilor unei masini

Atac cu lanturi, lopeti si bite, pentru o fata. S-a intimplat in plina strada, pe G-ral Eremia Grigorescu, in dupa amiaza zilei de duminica, 26 noiembrie, unde autoturismul Dacia 1310, cu numar de inmatriculare B 26 HFI, a fost distrus, iar un tinar lovit cu pumnii, pentru ca incerca sa apere onoarea prietenei sale. Baiatul, Andrei D., (19 ani), originar din Slobozia, venise la Braila pentru a discuta cu un tinar ce-i trimitea SMS-uri injurioase iubitei sale, insa, in loc de o convorbire intre patru ochi, asa cum stabilisera de comun acord, a avut parte de o urmarire pe strazile orasului si un atac in toata regula. Chiar daca barbatul venise insotit de trei prieteni, in caz de nevoie, acestia nu i-au putut fi de mare ajutor, dat fiind ca braileanul avea tovarasi mai multi si mai bine inarmati.
Vazind mesajele, actualul iubit al fetei s-a hotarit sa-i ceara socoteala individului care o jignea. Pentru ca braileanul care trimitea mesajele nu-si ascundea numarul celularului, acesta a fost contactat telefonic de cel din Slobozia si au stabilit sa se intilneasca, pentru a lamuri situatia. Tinarul a venit insotit de inca trei prieteni, cu autoturismul unuia dintre ei, insa, cind a coborit la locul intilnirii, a fost intimpinat de niste necunoscuti care l-au luat la pumni. Inspaimintat, a urcat inapoi in masina si a pornit o cursa nebuneasca prin oras, urmarit de doua masini. Intr-un final, autoturimului celor din Slobozia a fost blocat de braileni, iar in timp ce ocupantii acestuia au luat-o la sanatoasa pentru a-si salva pielea, atacatorii au facut zob toate geamurile, cu lanturi, lopeti si bite.
Trei dintre brailenii care au participat la atac, si anume Cristi F. (25 de ani), Costica F. (29 de ani) si Gelu Danut G. (25 de ani), toti din Braila, sint cercetati penal pentru distrugerea autoturismului. Politia continua ancheta, pentru a stabili daca si ceilalti tovarasi ai celui care trimitea mesajele au participat la atac. Cei implicati in acest conflict au fost sanctionati contraventional, conform prevederilor Legii 61/1991, iar in cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii