Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs national "Mesajul meu antidrog"

Elevii din invatamintul gimnazial pot participa la cea de-a III-a editie a concursului national "Mesajul meu antidrog", organizat de Agentia Nationala Antidrog, care se desfasoara pe doua sectiuni: Film, spot, fotografie digitala si Eseu literar.
Prima sectiune are ca tema "Familia, scoala, cartierul - preocupari de viata sanatoasa, alternativa la consumul de droguri", iar candidatii se pot inscrie in cele doua grupe, elevi sau studenti. Pentru categoria Film se vor prezenta productii de scurt metraj, cu durata de 10 - 35 minute, creatii originale, autorii fiind prezentati in generic. Si la spoturi vor fi prezentate numai productii originale, cu durata de 30 - 60 de secunde. Productiile de film si spot vor fi prezentate juriului pe casete video VHS, CD sau DVD, inscriptionate cu numele productiei, autorul, unitatea scolara si judetul de provenienta. Fotografiile digitale, originale, vor fi prezentate pe CD-uri sau DVD-uri, inscriptionate si ele cu numele productiei, autorul, unitatea scolara si judetul de provenienta. Lucrarile se vor prezenta in format digital si pe suport de hirtie cu dimensiune 13x18cm. La faza nationala vor promova numai lucrarile care au obtinut locul I pe fiecare sectiune si grupa de virsta. Coordonatorul sectiunii este comisar-sef drd. Petre Craciun.
Sectiunea Eseu literar are tema "Prietenie, respect, solidaritate!". Pot participa elevi din invatamintul liceal si gimnazial, lucrarile fiind jurizate pe cele doua categorii. Regulamentul prevede ca participantii se vor referi la rolul prieteniei in apropierea dintre oameni si sustinere neconditionata in momentele dificile ale vietii, la faptul ca sfatul prietenesc, respectul si solidaritatea umana pot salva vieti, pot contribui la evitarea momentelor de ratacire. Lucrarile se vor incadra in maximum doua pagini, la 1,5 rinduri, cu caracter de 12, pe suport de hirtie sau electronic si pot fi transmise prin posta sau e-mail la Inspectoratul Scolar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii