Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Complex rezidential in locul unitatii militare de la Caporalul Musat

Primarul municipiului, Constantin Cibu, se va deplasa in aceasta saptamina la Bucuresti pentru a se intilni cu ministrul Apararii. Scopul vizitei este acela de a obtine terenul aferent unitatii militare situate in cartierul Viziru III, la Caporalul Musat.
In locul cazarmii parasite, pe cele 10 ha de teren vor fi ridicate blocuri de locuinte precum si un complex comercial, valoarea investitiei ridicindu-se la 100 de milioane de euro. Cibu considera ca este normal ca astfel de terenuri, pentru care nu s-a platit niciodata impozit, sa treaca in proprietatea municipalitatii care poate face investitii. "Ministerul Apararii detine in Braila peste 70 de hectare pentru care nu a platit niciodata impozit pentru ca asa era legea. Trecerea acestor suprafete in proprietatea Primariei compenseaza neplata acestor impozite, ani la rind. Avem trei firme care sunt interesate sa participe la licitatia pentru constructia de locuinte si amenajarea unei suprafete comerciale in zona respectiva, suma necesara acestor investitii fiind de 100 de milioane de euro", a spus Cibu.
Primarul a mai precizat ca atragerea investitiilor straine este o prioritate pentru institutia pe care o conduce, desi recunoaste ca investitorii romani sint dezavantajati de conditiile impuse pentru participarea la licitatii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii