Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CAMEX Galati, la a IX-a editie

De joi, 11 octombrie, la Galati, la Baza Sportiva Siderurgistul are loc cea de-a IX-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul reprezinta un bun prilej pentru companiile din domeniu, venite din intreaga tara, pentru a prezenta publicului cele mai noi solutii pentru constructii si instalatii. Timp de patru zile, in cadrul expozitiei CAMEX, vor avea loc demonstratii, prezentari de produs, iar publicul va putea beneficia de ofertele speciale si de preturile de producator.
Editia din acest an a expozitiei CAMEX Galati a adus doua evenimente noi. Astfel, prima zi de expozitie s-a bucurat de prezenta unui numar mare de arhitecti, antreprenori, ingineri constructori, intrucat 11 octombrie a fost “Ziua Specialistului” la CAMEX. In intervalul orar 10-13, profesionistii din domeniu s-au bucurat de intreaga atentie a expozantilor, expozitia fiindu-le rezervata in totalitate. Tot joi a avut loc si deschiderea oficiala a celei de-a IX-a editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Galati care s-a bucurat de sprijinul si participarea autoritatilor locale si centrale. Astfel, Primarul Municipiului Galati, Dumitru Nicolae, i-a felicitat pe organizatori si expozanti pentru succesul expozitiei, punctand posibilitatile de investitii ale municipiului Galati. Alaturi de el au fost prezenti si reprezentantii Prefecturii si ai Consiliului Judetului: Vasile Curduman, subprefect al Judetului Galati si vicepresedintii: Marcela Doina Sighinas si Eugen Chebac.
De asemenea, vineri, are loc un alt eveniment-premiera pentru CAMEX Galati, ce se adreseaza profesionistilor din domeniu si producatorilor de materiale de constructii si instalatii si care sint invitati sa participe la seminarul “Marcajul CE si libera circulatie a produselor pentru constructii”, organizat de APMC.
Tot in cadrul programului expozitiei CAMEX, astazi, 12 octombrie, incepind cu ora 20.00, la Restaurantul “Vega”, va avea loc Seara de Excelenta in Constructii CAMEX, intilnire informala devenita traditionala, ce reuneste oameni de afaceri, profesionisti, reprezentanti ai companiilor expozante, ai institutiilor de profil si oficialitati. O noutate a Serii de Excelenta CAMEX Galati din acest an este momentul dedicat promovarii orasului de catre reprezentantii administratiei publice. Astfel, un scurt film de prezentare, insotit de mesajul Primarului Municipiului Galati, Dumitru Nicolae, pentru expozantii CAMEX, va evidentia atuurile orasului si a regiunii, mai ales posibilitatile de dezvoltare si investitii.
Seara de Excelenta CAMEX de la Galati este un eveniment organizat cu sprijinul partenerului oficial DEKO Professional de la Policolor si a partenerilor Savana si Efimark -marketing direct pentru constructii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii