Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura la Sala Polivalenta

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila va organiza, vineri, 20 aprilie 2007, "Bursa generala a locurilor de munca". Aceasta actiune va fi extinsa si in localitatile Faurei si Insuratei.
Bursa se va desfasura in municipiul Braila la Sala Polivalenta "Danubius". In orasul Faurei, intilnirea dintre angajati si angajatori va avea loc la Casa de Cultura din str. Republicii, nr.44, iar in orasul Insuratei la Sala de sedinte a Primariei Insuratei din sos. Brailei, nr.18. "Actiunile de tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte, pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt", se precizeaza intr-un comunicat al AJOFM .
Angajatorii care doresc sa participe la “Bursa generala a locurilor de munca” au posibilitatea de a-si prezenta oferta de posturi vacante intr-un cadru organizat, unde vor putea discuta direct cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pina in data de 16 aprilie 2007, angajatorii interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completind formularul "situatia locurilor de munca vacante", anexa nr.1 din normele metodologice de aplicare a legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.
Agentii economici care au sediul in raza localitatilor Faurei si Insuratei pot contacta punctul de lucru Faurei cu sediul in str. Republicii, nr.36, tel./fax0239/661749, respectiv Insuratei, cu sediul in sos. Brailei, nr.18, tel./fax 0239/660574. Detalii suplimentare se pot obtine de la A.J.O.F.M. Braila, cu sediul in municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605 sau la tel. 0239/611519, tel/fax 0239/611386.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii