Mergi la conţinutul principal

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura la Sala Polivalenta

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila va organiza, vineri, 20 aprilie 2007, "Bursa generala a locurilor de munca". Aceasta actiune va fi extinsa si in localitatile Faurei si Insuratei.
Bursa se va desfasura in municipiul Braila la Sala Polivalenta "Danubius". In orasul Faurei, intilnirea dintre angajati si angajatori va avea loc la Casa de Cultura din str. Republicii, nr.44, iar in orasul Insuratei la Sala de sedinte a Primariei Insuratei din sos. Brailei, nr.18. "Actiunile de tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte, pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt", se precizeaza intr-un comunicat al AJOFM .
Angajatorii care doresc sa participe la “Bursa generala a locurilor de munca” au posibilitatea de a-si prezenta oferta de posturi vacante intr-un cadru organizat, unde vor putea discuta direct cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pina in data de 16 aprilie 2007, angajatorii interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completind formularul "situatia locurilor de munca vacante", anexa nr.1 din normele metodologice de aplicare a legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.
Agentii economici care au sediul in raza localitatilor Faurei si Insuratei pot contacta punctul de lucru Faurei cu sediul in str. Republicii, nr.36, tel./fax0239/661749, respectiv Insuratei, cu sediul in sos. Brailei, nr.18, tel./fax 0239/660574. Detalii suplimentare se pot obtine de la A.J.O.F.M. Braila, cu sediul in municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605 sau la tel. 0239/611519, tel/fax 0239/611386.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu