Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii s-au impus la scor in fata satelitului Otelului in ultimul amical

CF Braila: Iorga - Moldoveanu, Ghidarcea, Calin, Rotaru - Elek, Macare, Olenic, Rosu - Berceanu, Dragan
Au mai evoluat Budur, Mitrea, Tismanaru, Girleanu, M. Munteanu, Magureanu, Balaban, Lungu, Moroianu, Bosoi, Coman, Hristian.
Otelul II: Olaru - Cojoc, Agache, Stamate, Cristian - Iorga, Schvartz, Tudose, Cirja - M. Neculai, Cirjan
Au mai evoluat Neagu, Ripa, Oprea, Miron, Girneata, Avram

Simbata, pe stadionul Municipal, CF Braila a facut o ultima repetitie inaintea startului returului, una reusita tinind cont de rezultatul final, dar care totusi ridica si multe semne de intrebare.
Formatia braileana, la fel ca toate celelalte divizionare din tara, si-a ales o adversara inferioara valoric pentru a putea testa toti jucatorii inaintea primei partide oficiale si totodata sa obtina si un rezultat de moral. De aceea Puiu Antohi a preferat pentru aceasta ultima partida de verificare Otelul II, o echipa care activeaza in Liga a III-a. Numai ca testul si-a atins scopul pina in momentul in care noul antrenor principal a inceput sa faca schimbarile, unde ca solutii a avut doar juniori. Iar daca pina in minutul 75 CF Braila a fost cea care a condus ostilitatile, in ultimul sfert de ora tinerii jucatori ai lui Vivi Stamate au facut legea in teren, iar golul de 3-1 a picat contrar cursului jocului.
Concluzia este ca in momentul acesta echipa fanion a orasului Braila are un lot destul de numeros, valoric insa, invers proportional cu obiectivul propus.

Formula standard a lui Puiu Antohi a dat roade insa brailenii au ratat nepermis de mult

Brailenii au inceput foarte bine partida si au ratat trei mari ocazii de a inscrie in primele 20 de minute. Portarul galatean s-a remarcat inca din minutul 10 cind a scos de sub transversala mingea sutata cu efect de la marginea careului mare de Costel Rosu, iar doua minute mai tirziu Berceanu a sutat la coltul scurt, dupa o centrare a lui Dragan insa mingea s-a oprit in plasa laterala.
Gazdele au continuat sa atace si au reusit sa pericliteze din nou poarta oaspetilor. Actiunea a fost initiata de Moldoveanu, finalizata cu un sut foarte puternic si plasat al lui Rosu numai ca si de aceasta data Olaru a ghicit traiectoria mingei si a evitat, printr-un plonjon spectaculos, deschiderea scorului.
Pe fondul dominarii echipei brailene, galatenii au iesit pe contraatac, Tudose a primit mingea intr-o zona libera la 25 de metri de poarta braileana, l-a vazut iesit la marginea careului mic pe Iorga si l-a executat cu un voleu la vinclu, min. 22: 0-1.
Brailenii au cautat calea spre gol insa egalarea a survenit abia in minutul 38 cind Elek a sutat inselator de la 18 metri si mingea s-a oprit la coltul lung al portii galatene.

Gazdele au marcat de doua ori, dar au incheiat meciul "in corzi"

Prima actiune a partii secunde a fost finalizata de Rotaru printr-un sut foarte puternic insa mingea a ocolit poarta.
La rindul lor, in minutul 50, oaspetii au fost aproape de a prelua conducerea insa Nicolae a sutat imprecis. Moldoveanu si Rosu au creat o actiune similara celei din prima repriza, cel de-al doilea a sutat foarte puternic la coltul scurt insa si de aceasta data Olaru a fost la post.
In minutul 65, Ionut Magureanu, mijlocasul venit in probe de la Callatis, a sutat de la marginea careului de 16 metri, portarul galatean a respins mingea care a ajuns la Girleanu, acesta a centrat la marginea careului si, dintre aparatorii centrali adversi, Elek a trimis mingea in plasa.
Dupa minutul 75 cei care au dominat teritorial au fost galatenii numai ca L. Iorga desi a ramas in situatie de unu la unu cu Mitrea nu a reusit sa-l pacaleasca pe portarul brailean si tot intr-o situatie asemanatoare, in ultimul minut al partidei, Cojoc a incercat un lob insa mingea l-a depasit pe Mitrea, dar a trecut si peste bara transversala.
Scorul final al partidei, 3-1, a fost stabilit de Tismanaru care a reluat cu capul, de la 8 metri, mingea centrata de Elek, insa aceasta reusita braileana a venit intr-un moment in care galatenii se aflau practic la cirma jocului.
Antrenorul brailean l-a menajat pentru acest meci pe brazilianul Rancan care a acuzat o mica problema medicala inainte de startul partidei.
"Sint multumit de aportul jucatorilor in prima repriza, iar marea noastra problema este ca avem doar un nucleu de 11-12 jucatori pe care ne putem baza si se pune problema ce ne vom face atunci cind vor aparea accidentarile sau suspendarile? La un asemenea obiectiv pe care il avem, evident ca nu vom putea face experiente si vom miza pe seniorii cu experienta de aceea nu am alta varianta decit sa ma rog sa nu avem probleme medicale", a declarat la finalul meciului Puiu Antohi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii