Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii prefera Grecia si Bulgaria pentru minivacanta de 1 Mai

Minivacanta de 1 Mai este o ocazie excelenta pentru brailenii dornici sa se recreeze in tara sau strainatate. Desi in acest sezon operatorii de turism au venit cu oferte si pe plan intern, preferintele concetatenilor nostri s-au indreptat tot spre alte tari. In topul destinatiilor favorite se afla Grecia si Bulgaria.
Grecia ramine un tarim magic, unde trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente de neuitat. Statiunile agitate, peisajele stancoase, plajele ascunse, orasele antice sint doar citeva din atractiile turistice din aceasta tara. In plus, ofertele sint foarte bune din punct de vedere al costurilor. Astfel, un sejur de 4 zile care include transport, cazare, masa ajunge la numai 39 de euro. Cele mai solicitate regiuni sint Chalkidiki si Paralia Katerini. Costurile sint excelente si pentru cei care vor sa-si prelungeasca sejurul. Astfel, pentru 8 zile la Paralia Katerini, brailenii au platit numai 39 de euro pentru cazare si 219,9 lei pentru transport. Grecia impresioneaza prin istorie, arhitectura, peisaje si obiceiuri. De-a lungul fisiilor de pamint dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intilnesc si convietuiesc in timpurile moderne. Cei interesati pot practica sporturi acvatice, pot merge in croaziere pe mare, la pescuit.
Multe solicitari au fost si pentru Bulgaria, la Albena si Nisipurile de Aur. Pentru 4 zile, un brailean a platit 140 de euro, suma care include transport, cazare la hotel de patru stele si trei mese pe zi. Pentru cei care au dorit sa petreaca un sejur de 8 zile in Egipt, costul s-a ridicat la 449 de euro. Acesta include transport, cazare la hotel de patru stele si masa.
In ceea ce priveste oferta turistica interna, agentiile turistice au pus la dispozitia brailenilor programul social. Cei interesati se pot relaxa, dar pot face si tratament. Astfel, pentru o saptamina de refacere cu 6 nopti de cazare, mic dejun si doua proceduri de tratament pe zi, costurile sint de 200 lei daca este vorba de cazare la hotel de o stea, 270 lei in situatia cazarii la hotel de doua stele si 330 lei pentru cazare la hotel de trei stele. Printre statiunile balneoclimaterice din tara unde pot merge cei interesati de aceste oferte se numara Baile Olanesti, Slanic Moldova si Baile Herculane. In ceea ce priveste litoralul, statiunea preferata a fost Mamaia, solicitantii fiind in special tineri. Pe litoralul romanesc, un sejur de 4 zile, cu 3 nopti cazare, la hotel de 2 stele, costa 89 lei. Acest pret se refera strict la serviciul de cazare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii