Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali: Vreau campionatul, nu locul doi

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca vrea ca echipa antrenata de Cosmin Olaroiu sa termine campionatul pe primul loc, nu pe pozitia a doua, pe care o ocupa in prezent.
"Sint foarte multe 13 puncte distanta de Dinamo, este greu, dar ne jucam sansa pina la capat. Cum sa nu sper? Campionatul il vreau. Ziceam si eu asa, ca sa nu spuna lumea ca sint penibil ca mai sper la campionat, dar campionatul il vreau, nu locul doi", a spus Becali.
Gigi Becali considera ca anul 2006 a fost unul foarte bun pentru Steaua: "Din punct de vedere sportiv, a fost cel mai bun an de pina acum: Liga Campionilor, bani multi, am adus Realul la Bucuresti, m-am facut frate de singe cu Ramon Calderon. Nu se putea mai bine decit atit. Anul 2006 a fost anul Stelei".
Finantatorul stelist a precizat ca vrea ca in 2007 Steaua sa cistige Cupa UEFA, sa acceada din nou in grupele Ligii Campionilor si sa treaca de aceasta faza a competitiei.
Intrebat daca a vazut meciul FC Sevilla - Deportivo La Coruna, scor 4-0, disputat miercuri, in campionatul Spaniei, Becali a raspuns ironic: "Da, m-am uitat foarte atent sa vad tactica".
Gigi Becali a declarat ca nici un jucator de la Steaua nu va pleca. "De venit poate sa nu mai vina nimeni sau pot sa vina cinci", a adaugat Becali, care a glumit cind a fost intrebat daca se teme de transferurile rivalelor Stelei: "M-am speriat asa tare!".

Becali a glumit si cind a fost intrebat daca a avut vreo oferta pentru Olaroiu: "Am avut o oferta pentru Olaroiu. Am cerut doua milioane, ne dadeau numai 1,9 milioane". "Ce, e al meu?", a adaugat Gigi Becali.
Finantatorul FC Steaua a afirmat ca a negociat cu jucatorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Vojslav Vranjkovici, insa acest fotbalist nu a fost dorit de managerul general Mihai Stoica si tehnicianul Cosmin Olaroiu. "Nu l-am vrut pe Vranjkovici. De fapt am negociat cu el, nu va spun pretul, dar i-am intrebat pe Mihai Stoica si Oaroiu, pentru ca eu nu fac decit ce-mi spun ei, iar ei au spus nu. Au zis Croitoru si atunci o sa fie Croitoru", a spus Becali.
Gigi Becali a spus ca Mariu Croitoru este deja jucatorul Stelei: "A semnat deja, pe cinci ani am impresia".
Fostul international Adrian Ilie, impresarul lui Marius Croitoru de la FC Vaslui, a declarat pentru agentia MEDIAFAX ca a ajuns la un acord cu conducerea FC Steaua in calitate de reprezentant al jucatorului. "E vorba de un acord verbal. In momentul in care Steaua va achita clauza de reziliere, Croitoru va fi al Stelei", a explicat Ilie.
Clauza de reziliere a contractului lui Croitoru este de aproximativ 550.000 de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii