Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut mar, pina ce a ramas fara un testicul

Strazile Brailei continua sa ramina nesigure, cu toate eforturile autoritatilor de a-i descuraja pe "smecherii de cartier" sau pe indivizii beti si pusi pe harta, care bintuie incepind cu lasarea serii. Parchetul Braila a definitivat, recent, un dosar referitor la un astfel de caz grav de agresiune, petrecut in februarie anul trecut, in cartierul Viziru III. Victima, un bucurestean de 33 de ani, a avut nevoie de 40 de zile de ingrijiri medicale, leziunile suferite punindu-i viata in primejdie. Afara de alte rani, Dorian Norocel P. a avut un testicul rupt, acest lucru reprezentind infirmitate fizica permanenta. Procurorul care s-a ocupat de caz precizeaza ca autorii agresiunii, Ionut C., 27 de ani, Cornel I., 34 de ani si Valentin Ciprian A., de 28 de ani, recunosc ca l-au lovit pe Dorian, insa nu in zona organelor genitale. Ei au incercat sa se impace cu cel pe care l-au nenorocit pe viata, insa nu au reusit intrucit acesta le-a cerut daune de 15.000 de euro si 8 milioane de lei.
Potrivit procurorului criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, in noaptea de 26/27 februarie 2005, ora 2.30 - 3.00, Dorian P. se afla in zona complexului alimentar de la "Libelula". Vorbea la telefonul mobil. In acel moment, in salonul complexului se desfasura un botez. Bucuresteanul a vazut trei indivizi postati la coltul cladirii, insa nu le-a dat importanta. Dupa ce a trecut de grup, el a fost atacat din spate si lovit cu piciorul in zona rinichilor. Dorian a reactionat, ca sa se apere, insa, coplesit numeric, a rupt-o la fuga. El a fost ajuns din urma in zona liniilor de tramvai, trintit la pamint si lovit in mod haotic, cu pumnii si cu picioarele. Nu-si aminteste cine l-a lovit in testicule, insa, cind si-a revenit, avea arcada sparta si organele genitale facute ferfelita.
In aceeasi noapte, Dorian P. a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Braila, insa, in mod ciudat, a refuzat internarea, semnind in acest sens, in registrul de consultatii. Citeva zile mai tirziu, el a fost internat in Centrul de Chirurgie Urologica Bucuresti, cu diagnosticul "ruptura traumatica de testicul drept, hematom scrotal produs prin agresiune, glanda necrozata". Medicii i-au salvat viata barbatului agresat de Ionut C., Ciprian A. si Cornel I., insa nu si testiculul. Victima a fost examinata, citeva zile mai tirziu, de medicii legisti de la Institutul National de Medicina Legala Bucuresti, care au stabilit ca, in acest caz, este vorba de infirmitate fizica permanenta. Agresorii au fost deferiti instantei de judecata pentru vatamare corporala grava.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii