Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Baieti de cartier" amendati de jandarmi

Sase smecherasi din Calarasi IV, cunoscuti ca fiind extrem de violenti, au fost amendati, duminica seara, de jandarmi, fiindca au facut scandal, iar unul dintre ei a fortat o pustoaica sa-l insoteasca intr-un bar.
Surse din cadrul Inspectoratului de Jandarmi ne-au declarat ca in jurul orei 17.00, Antonio-Angel I., 20 ani, a obligat o minora sa mearga cu el intr-un cafe-bar, iar fata, pretexind ca vrea sa ceara voie parintilor, a cerut ajutorul acestora. Auzind ca fiica sa e in pericol, tatal minorei a ajuns in scurt timp la locul incidentului si a incercat sa-l prinda pe Antonio, insa acesta a fugit mincind pamintul. Speriati de agitatia de pe strada, citiva vecini au anuntat Jandarmeria, iar dupa citeva minute si-au facut aparitia doua dube incarcate cu oamenii legii.
"Jandarmii au reusit sa il imobilizeze pe Antonio-Angel I. si au descoperit in zona grupul din care face parte acesta. In apropierea grupului format din Sorin M., Marius L., ambii de 17 ani, Sandel P., 21 ani, Ionut A., 16 ani, si Daniel M., 19 ani, a fost descoperita o bita tip baseball. Atit Antonio-Angel I., cit si prietenii sai, au fost sanctionati contraventional, cu amenzi in valoare totala de 950 lei noi", ne-a precizat lt. Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei.
Pe de alta parte, surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul ne-au marturisit ca gasca respectiva este extrem de violenta si ca aceiasi indivizi au batut crunt o pensionara, simbata, fiindca femeia ii reclamase la Politie. Pentru a-i pune cu botul pe labe pe scandalagii din Calarasi IV, jandarmii au promis ca vor intensifica actiunile in zona si vor lua impotriva acestora masurile de rigoare: fie amenzi usturatoare, fie dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii