Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentie, am fost felicitati!

Cred ca lucrul acesta ar trebui sa ne puna pe ginduri. Daca am ajuns sa primim felicitari pentru articolele pe care le scriem inseamna ca vine sfirsitul lumii. Nu, pe bune, pina acum primeam doar critici si injuraturi, lucru care, evident, ne ambitiona si mai tare. Acum, cind sintem felicitati, pur si simplu nu stim cum sa reactionam. Daca asa a simtit insa George Dragu ca trebuie sa faca, noi nu mai adaugam nimic. Spunem doar ca felicitarile (fara "masa si dansul") ne-au fost livrate pentru articolul "Stancu este Dragu gol", aparut in "Scormonitoru" de simbata. Daca veti avea curiozitatea sa aflati si ce anume l-a determinat pe fostul deputat si fost pesedist George Dragu sa se ridice in picioare si sa ne aplaude - nu-i asa? - la scena deschisa, va recomandam sa intrati pe site-ul "Obiectiv" si sa dati un click in partea stinga, acolo unde scrie "Scormonitoru". Pina atunci iata insa textul primit in cursul zilei de ieri la redactie, text semnat de George Dragu:
"Felicit ziarul "Obiectiv Vocea Brailei", pentru ca a dovedit inca o data ca este un atent observator al realitatii locale si nu in ultimul rind un bun analist politic.
Personal, sint multumit ca s-a surprins si evidentiat adevarata semnificatie a demisiei mele din PSD, chiar daca s-a folosit pentru aceasta un stil pamfletar.
Intr-adevar, am vrut sa arat ca mult dorita reforma a clasei politice si a partidelor din Romania a inceput si in orasul nostru.
A venit vremea purificarii si improspatarii aerului si in politica locala, fie prin demisii politice ale unora, fie prin demiteri sau chiar "concedieri" politice ale altora".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii