Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asfaltul de pe trei drumuri nationale va fi indreptat anul viitor

In contextul in care Guvernul a alocat, in bugetul pe anul viitor, bani mai multi pentru drumuri, trei artere rutiere importante din judetul nostru vor beneficia de lucrari complexe de reabilitare. Reparatiile nu vor viza decit portiuni restrinse din soselele respective, de 10-20 kilometri.
Dupa cum ne-a declarat Doinita Corban, seful Sectiei Drumuri Nationale Braila, pe DN 2B, intre Braila si Sendreni, pe o portiune ce cuprinde si soseaua de Centura a municipiului nostru, se va reface fundatia si se va turna covor asfaltic. Tot de reabilitarea fundatiei si asternerea unui covor asfaltic va beneficia si DN 23, pe 10 km, de la limita cu judetul Vrancea pina la intrarea in satul Corbu Nou. Pe DN 2B, in zona podului peste riul Buzau se va face o suprainaltare a drumului, pentru a nu mai fi probleme in cazul unei noi inundatii.
Dupa cum a precizat Doinita Corban, pentru DN 22 si DN 2B s-au obtinut certificatul de urbanism si o parte din avize, urmind ca pina la sfirsitul anului sa se primeasca autorizatia de construire, astfel incit, la primavara, sa se poata organiza licitatia de atribuire a lucrarii si sa inceapa treaba. DN 23 se afla abia in faza studiului de fezabilitate, insa drumarii dau asigurari ca si acesta va fi reabilitat, pe portiunea de 10 km, anul viitor.
Tot in 2007 vor fi reabilitate podurile de la Sendreni, peste Siret, si de la Latinu, peste Buzau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii