Mergi la conţinutul principal

Anticari din toată ţara pe Regala Brăilei

Vânzători de antichităţi din toate zonele României se vor afla la Brăila, în perioada 14-17 august, pe Str. Mihai Eminescu, fosta Regală. Anticarii şi buchiniştii vor avea tarabele pline cu obiecte care în urmă cu zeci, poate sute de ani, făceau parte din viaţa de zi cu zi a oamenilor, iar acum, înnobilate de patina timpului, sunt numai bune pentru întregirea unor colecţii. Unele, însă, funcţionează la fel de bine ca atunci când au ieşit din mâna meşterilor care le-au creat, astfel că nu au utilitate doar pentru expoziţii ci şi în practica zilnică.
Brăilenii care au nostalgia vremurilor de demult nu trebuie să rateze, aşadar, târgul de antichităţi de pe strada Regală. Asta cu atât mai mult cu cât Primăria dă asigurări că anul acesta numărul anticarilor va fi mai mare decât anul trecut. "Şi-au anunţat prezenţa anticari şi buchinişti din Ardeal, din Moldova, dar şi din alte zone ale ţării. Asta datorită interesului pe care l-au avut brăilenii anul trecut faţă de târgul de antichităţi organizat tot cu ocazia Zilelor Brăilei", ne-a declarat Camelia Guşatu, directorul Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro