Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anda Perianu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatoarea Anda Perianu, locul 177 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului feminin de Grand Slam de la Roland Garros, invingind-o pe Lucie Safarova din Cehia, locul 31 WTA, cap de serie numarul 28, cu scorul de 6-1, 7-6 (7).
Anda Perianu o va intilni in turul secund pe invingatoarea din intilnirea Alicia Molik (Australia) - Antonella Serra Zanetti (Italia). Pentru calificarea in turul doi la Roland Garros, romanca si-a asigurat 38 puncte WTA si un cec in valoare de 20.950 euro.
Jucatoarea va implini 26 de ani pe 4 iulie, este originara din Braila, locuieste in Statele Unite, in Oklahoma, si este antrenata de un fost tenisman roman Silviu Tanasoiu. Inainte de inceperea turneului de Grad Slam de la Roland Garros, ea a fost in Bucuresti, unde s-a antrenat pentru citeva zile.
Perianu este in circuitul profesionist de numai de doi ani. Ea a incheiat anul 2004 pe locul 635 si 2005 pe 207.
Romania nu a mai avut o reprezentanta in turul doi al turneului feminin de la Roland Garros din anul 2000, atunci cind Ruxandra Dragomir a fost eliminata in optimile de finala de elvetianca Martina Hingis. Jucatoarea romana pierduse in fata Martinei Hingis si la editia din 1999 a Internationalelor Frantei, tot in faza optimilor de finala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii