Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de toata frumusetea pentru saloanele de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare si frizeriile s-au aflat in atentia inspectorilor Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila, care au verificat 16 operatori economici din domeniu, in perioada 21-29 februarie. In urma controalelor, s-au aplicat zece amenzi contraventionale, in valoare totala de 20.400 lei si trei avertismente.
Cele mai mari nereguli s-au depistat la SC "Crepatex Prod Service" SRL Braila, unde nu se respectau conditiile de igiena, curatenie, dezinfectie si sterilizare a echipamentelor si instrumentelor. Din acest motiv, firma a fost amendata cu 4.000 lei si i s-a suspendat temporar activitatea, pina la eliminarea deficientelor.
Sanctiuni de cite 3.000 lei li s-au aplicat societatilor "Faur&Lis Trade", "Serv Termoadi", "Iulia Business System" si AF Scarlat Rodica, pentru ca nu afisasera o lista completa a serviciilor prestate catre clienti.
SC "Madani Style" SRL folosea produse cosmetice cu termen de valabilitate expirat, motiv pentru care a fost amendata cu 1.000 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii