Skip to main content

Adio gradinita!

Cei 29 de prichindei ai Grupei mari pregatitoare nr. 1, "Albinutele", din cadrul Gradinitei nr. 37 "Dumbrava minunata", traiesc, astazi, clipe de mari emotii. Este ultima zi de gradinita si, cu acest prilej, ei au pregatit un program artistic special, la finele caruia isi vor lua adio de la gradinita, de la colegii mai mici, dar si de la cele doua educatoare, Sterica Picoscare si Firica Ionescu, care timp de 3 ani le-au fost alaturi. "Au fost ani frumosi, de care mai tirziu sigur isi vor aminti cu bucurie. Am muncit mult, toti, iar munca se vede in comportamentul lor, in cunostintele dobindite. Acum fiecare pleaca pe drumul lui, dar sintem convinse ca desi alte cadre didactice vor deveni importante in viata lor, alti copii le vor fi prieteni, amintirea acestor ani va licari mult timp de aici incolo", ne-a spus plina de emotii Sterica Picos. La fel de emotionata, Firica Ionescu a adaugat: "Ultima zi de gradinita! Nu ne vine sa credem ca au trecut anii! Ne este greu in aceste momente, si lor le este greu, pentru ca aici au invatat primele lucruri importante, aici au trecut peste primele obstacole, e primul loc in care nu au mai depins de parinti si bunici. Sint copii minunati, iar in cei trei ani cit am fost impreuna ne-au oferit multe clipe frumoase si surprize. Le vom simti lipsa si ne place sa credem ca si ei ne vor duce dorul".
Pentru marele eveniment micutii au pregatit momente speciale, dansuri populare, dansuri moderne, poezii, cintece si, cel mai emotionant, montajul "Adio gradinita!". "In urma gradinita mea ramii,/ La toamna, eu voi fi in clasa I,/Trei ani eu am crescut aici,/ Si-am sa mai cresc.../ De-aceea gradinita-ti multumesc!".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu