Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

17 nou-nascuti abandonati in ultimele 15 luni

In cursul anului 2006, la Braila, au fost abandonati in spital, imediat dupa nastere, 14 copii. Dintre ei, 6 au ajuns la centrul maternal, fiind asistati de mame, iar ceilalti se afla sub supravegherea asistentilor maternali.
De la inceputul acestui an, in Maternitatea braileana au fost abandonati 3 copii, care au ajuns la centrul maternal si, dupa cum ne-a informat Aura Rusu, asistent-sef al sectiei de Neonatologie din cadrul unitatii spitalicesti, ultimul caz in care mama a fugit din spital dupa ce a nascut este cel al Elenei Lupu, de 32 de ani. Femeia a nascut pe data de 23 martie o fetita in greutate de 1700 grame, micuta fiind cel de-al 8-lea copil in familie. La doua zile insa, Elena Lupu a fugit din spital si nu s-a mai interesat de faptura careia i-a dat viata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii