Mergi la conţinutul principal

A început recrutarea viitorilor pompieri

• înscrierile se fac la sediul ISU, de pe Bdul. Dorobanţilor • tot acolo se fac recrutări şi pentru alte instituţii de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor sau Ministerului Apărării Naţionale

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila a început recrutarea de candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilori Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2017, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă”.

Ministerul Afacerilor Interne a scos la concurs, pentru sesiunea 2017, 35 de locuri – bărbaţi (un loc pentru candidaţii de etnie romă), la Academia de Poliţie “A.I.Cuza” - Facultatea de Pompieri şi 225 de locuri – bărbaţi (două locuri pentru candidaţii de etnie romă) din care 200 locuri specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri specialitatea maistru militar auto, la şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.

De asemenea, ISU Brăila face recrutări pentru nevoile structurilor MAI la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale. Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212, int. 27006) din cadrul inspectoratului sau pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţii de învăţământ ale M.Ap.N. se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 26 mai 2017, iar pentru şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 21 iulie 2017.

Ca de obicei, înscrierile se fac la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, b-dul Dorobanţi, nr. 468.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro