Mergi la conţinutul principal

Zi aniversară pentru Batalionul Nave Treceri Fluviale

* joi, 1 august, s-au împlinit 24 de ani de la înfiinţarea acestei unităţi, care prin faptul că înglobează militari şi tehnică de luptă atât din cadrul Forţelor Terestre cât şi a Forţelor Navale reprezintă o structură unică a Armatei

 

 

Pe 1 august, s-au împlinit 24 de ani de la înfiinţarea Batalionului Nave Treceri Fluviale, structură unică în cadrul Forţelor Terestre, deoarece înglobează atât militari şi tehnică aparţinând Forţelor Terestre, cât şi a celor de Marină. Cu această ocazie, la sediul batalionului s-a organizat un ceremonial militar - religios, la care au participat întregul efectiv al unităţii, comandanţi ai structurilor din Garnizoana Brăila şi comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, colonel Vasile Ionescu.

După întâmpinarea invitaţilor şi primirea comandantului Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, s-a trecut în revistă întregul personalul unităţii. În continuare, comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, precum şi comandantul Batalionului Nave Treceri Fluviale, colonel Constantin Andrei, au susţinut alocuţiuni în care au dorit să sublinieze profesionalismul, seriozitatea şi implicarea personalului unităţii pentru atingerea obiectivelor propuse atât în activităţile curente cât şi în activităţile desfăşurate în comun cu partenerii din ţările NATO, ne-a informat Biroul de Presă al unităţii.

Cu prilejul zilei aniversare, pentru merite deosebite în activitatea curentă şi pe timpul misiunilor încredinţate, cadre militare şi soldaţi gradaţi profesionişti din cadrul batalionului au fost înaintaţi la gradul următor. De asemenea, pentru recompensarea modului profesionist în care şi-au îndeplinit atribuţiile funcţionale, în mod deosebit pe timpul exerciţiul multinaţional „SABER GUARDIAN 19”, atât comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos” cât şi comandantul Batalionului Nave Treceri Fluviale au acordat recompense şi diplome de merit unor cadre militare şi soldaţi gradaţi profesionişti din cadrul batalionului. “Dragi camarazi, această zi aniversară îmi oferă onorantul şi plăcutul prilej, ca în calitate de comandant al acestei unităţi, de a vă transmite multă sănătate şi fericire alături de cei dragi, putere de muncă şi succes în întreaga activitate, împliniri profesionale şi să fiţi mereu la înălţimea misiunilor încredinţate! La mulţi ani!”, a transmis colonelul Constantin Andrei.

În încheierea activităţii, personalul Batalionului Nave Treceri Fluviale a defilat prin faţa invitaţilor prezenţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro